Görüş Bildir

Van Persie: Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United gelsin!

İngiliz The Sunday Times gazetesine röportaj veren 31 yaşındaki Hollandalı futbolcu, Ukrayna ekibine karşı zorlu maçlar oynayacaklarının altını çizerek, "Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile karşılaşmayı isterim. Bunu kızgınlıktan dolayı değil, oyunun güzelliğinden dolayı istiyorum" şeklinde konuştu.

Van Persie: Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United gelsin!

AİLESİ DE MUTLU

İtalya ve İspanya'da da seçenekleri olmasına rağmen Türkiye'deki futbol tutkusundan dolayı Fenerbahçe'yi tercih ettiğini ifade eden Van Persie, transferden kendisi kadar ailesinin de mutlu olduğunu kaydetti.

BÜYÜK HİKAYENİN KÜÇÜK PARÇASI

Hollandalı futbolcu, 20 yaşında Feyenoord'dan Arsenal'a transfer olduğunu anımsatarak, "Anlaşma sağlandığında küçük bir araba aldım ve Rotterdam'dan üç valizle kara yoluyla Londra'ya gittik. Şimdi üç kamyonla gidiyoruz. Eşim Bouchra her şeyi saklıyor. Kariyerimin kusursuz bir peri masalına benzemesini amaçlamıyorum. Manchester United, bu hikayenin küçük bir parçasıydı. İngiltere'de 11 yıla baktığımda çok güzeldi. Arsene Wenger ve Sir Alex Ferguson gibi iki büyük menajerden destek aldım. Harika futbolcularla birlikte oynadım" diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi