Van’da yara sarma günü

2.Lig Kırmızı Grup’ta geçen haftayı yenilgiyle kapatan Diyarbekirspor ve Vanspor, 8.hafta mücadelesinde bugün (Çarşamba) kozlarını Van’da paylaşacak. Van Atatürk Stadı’nda oynanacak maç 14.30’da başlayacak.

Van’da yara sarma günü

Bir yandan 6 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Diyarbekirspor, diğer yandan istikrarsız sonuçlar alan Vanspor FK. Bölgenin iki temsilcisi, fikstür nedeniyle hafta içine alınan maçta 3 puan için sahaya çıkacak.

Diyarbekirspor’da teknik direktör Zafer Şahin, ilk puan ve puanlarını almak istiyor. Zeki Yılmaz’ın istifasından sonra bugünkü maça alt yapı teknik heyeti nezaretinde çıkacak olan Van ekibi ise kazanıp çıkışa geçmek istiyor.

İki Takım İçin de Kritik

Diyarbekirspor, bu sezon deplasmanda yaptığı 3 maçı da kaybederek puan alamadı, 3 gol atıp kalesinde 10 gol gördü. Vanspor, sahasında yaptığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplarken, 5 gol atıp 2 gol yedi.

Maçın orta hakemi Adana’dan Metehan Alpat olarak açıklandı. Saat 14.30’da başlayacak kritik kapışmada Kahramanmaraş’tan Adem Şahan ve Hatay’dan Necmi Demir yardımcı hakemlik görevinde bulunurken, Adana’dan Halil Erdoğan ise 4.hakem olarak görevlendirildi.

Kaynak: Spor Merkezi