Varsa yoksa 'Tokat'

Diyarbakırspor, Tokatspor maçının havasına erken girdi.

Varsa yoksa 'Tokat'
Yeşil-Kırmızılı takım en az 1 puan almanın hesaplarını yaparken, yönetim üst düzey bir hakem ataması için TFF’ye başvurdu. Tokat emniyetinin de yoğun güvenlik önlemleri alacağı belirtildi.

NUMANOĞLU BEYİN YIKIYOR Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta tüm dikkatlerin üzerine çevrildiği Pazar günkü karşılaşma öncesinde Diyarbakırspor hazırlıklarını sürdürüyor. Kazananın ligde kalmak için büyük avantaj, kaybedenin ağır yara alacağı ve beraberliğin de Diyarbakırspor’un işine yaradığı karşılaşma için dün yaptığı taktik ağırlıklı çalışmayla hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Kırmızılı takım, bugün yapacağı çift kale maçın ardından yarın karayolu ile Tokat’a hareket edecek. Teknik Direktör Levent Numanoğlu,maçı kazanmak için neler yapmaları gerektiği konusunda futbolcuları hazırlamaya çalışıyor.

MHK’YE ‘İYİ HAKEM’ UYARISI Ligde kalacak ve düşecek takımın kaderini tayin edecek maçta olası hakem hatasına kurban olmak istemeyen Diyarbakırspor,MHK’ye başvurarak ‘üst düzey,bu yükü kaldıracak ve baskıdan etkienmeyecek’ bir hakem atanmasını talep etti. Karşılaşmayı yönetecek hakemin bugün açıklanması bekleniyor.

Bu arada ev sahibi Tokatspor, maçın önemi nedeniyle bilet fiyatlarını 1 TL’ye düşürürken, futbolculara vereceği primi de 200 bin TL’ye yükseltti.

Maçın her iki takım için de önemli olduğuna dikkat çeken güvenlik birimleri de olası provokasyon ve gerilimlere engel olmak için yoğun güvenlik önlemleri almaya hazırlanıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz