Görüş Bildir

Ve Adriano Beşiktaş'ta

Siyah beyazlı ekip Adriano Correia'nın transferi için takımı Barcelona ve oyuncuyla görüşmelerin başlandığını KAP'a bildirdi. Görüşmelerin başlamasıyla yıldız oyuncu İstanbul'a geldi.

Ve Adriano Beşiktaş'ta

Kara kartal, Barcelona'nın dünyaca ünlü sol beki Adriano Correia'nın transferi için görüşmelerin başladığını borsaya bildirdi.

Katalan ekibi Barcelona'da forma giyen Adriano Correia bugün 14.30 sularında İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda çok sayıda taraftarın karşıladığı Brezilyalı futbolcu basın mensuplarına açıklama yapmadı.

Adriano Correia tezahüratlar eşliğinde kendisini bekleyen arabaya bindi. Kulüp binasına doğru hareket eden Adriano sağlık kontrolünün ardından kendisini Beşiktaş'a bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

31 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrollerinin ardından Avusturya kampına katılması bekleniyor. Öte yandan transferle ilgili KAP'a yapılan bildirimde şu ifadeler kullanıldı;

"Adriano Correia'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü FC Barcelona ile görüşmelere başlanmıştır."

Kara Kartal, sol bek arayışlarını tamamladı ve Barcelona'nın sol beki Adriano Correia'yı kadrosuna katmayı başardı. Bir süredir Katalan ekibinin sol beki Adriano için temaslarını yürüten siyah beyazlılar, transferi sonlandırdı. Hafta başında İspanya'ya giderek Katalan kulübü yetkilileri ile görüşen yönetim her konuda anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'a transferin gerçekleşmesi için oyuncuyla temas kurdu. Görüşmelerin olumlu geçmesiyle 31 yaşındaki yıldız sol bek ile yönetim el sıkıştı. Ardından Barcelona'da ikna edilince cüzi bi bonservis ücreti ödenerek oyuncu transfer edildi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir