Ve Galatasaray Yarı Final'de

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ikinci karşılaşmasında Manisaspor’a konuk olan Galatasaray 1-1 berabere kalarak Yarı Final’e Merhaba dedi. Galatasaray’da uzun süredir forma giyemeyen Semih ve Melo’nun bu maçta forma giymesi Sarı Kırmızılı taraftarların yüzünü güldürdü.

Ve Galatasaray Yarı Final'de

RECEP KAYA

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Manisaspor’u kendi evinde 4-0 mağlup etmeyi başaran Galatasaray, rövanş maçında Manisaspor’a konuk oldu ve bu maçtan 1-1’lik skorla ayrılarak yarı finale merhaba dedi.

MAÇA NEREDEYSE 1-0 BAŞLADI

Çeyrek Final rövanş maçına hızlı başlayan taraf Sarı Kırmızılılar oldu. Cimbom, henüz 1. Dakikada Yekta Kurtuluş’un güzel golüyle öne geçmeyi başardı. Ancak Sarı Kırmızılılar skoru 76. Dakikaya kadar koruyabildi. 76. Dakikada Hakan Turan’ın ayağından gelen Golle Manisaspor skora eşitliği getirdi.

Maçta başka gol olmayınca iki takımda bu skora razı oldu. Ancak ilk maçı 4-0 kazanarak büyük bir avantaj sağlayan Galatasaray Yarı Finale yükseldi. Sarı Kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final’inde Kayserispor-Medicana Sivasspor maçının galibi ile karşılaşacak.

MELO KAPTAN OLARAK SAHADA           

PTT 1. Lig temsilcisi olan ve 16. Sırada bulunan Manisaspor ile Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş mücadelesinde uzun süredir sakat olan ve formasından uzak kalan Felipe Melo sahaya kaptan olarak çıktı.

SEMİH DE SAHADA

Manisa'ya fazla forma şansı bulamayan oyuncularla gelen Sarı Kırmızılılarda Galatasaray'da teknik patron Hamzaoğlu Eray İşcan, Bruma, Alex Telles, Sinan Gümüş, Yasin Öztekin, Kaan Baysal ve Sabri Sarıoğlu gibi futbolcuları yedekte tuttu.

Galatasaray'da en son çeyrek final ilk maçında sahaya çıkan ve daha sonra hiçbir maçta forma giyemeyen Semih Kaya, Pandev ve Sinan Bolat Manisaspor karşısında ilk 11'de yer aldı.

Kaynak: Spor Merkezi