Ve Kamp Başlıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, devre arası hazırlık kampı için Antalya'ya gitti.

Ve Kamp Başlıyor

Kampın 10 gün süreceğini belirten Yeşil, "Devre arası kampına, fıtık ameliyatı geçiren Caner Erdoğan katılamayacak. Al yapıdan 6 futbolcunun da yer alacağı devre arası kampı, taktik ve hazırlık maçları ağırlıklı geçecek" dedi.

10 GÜNLÜK KAMP

Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Yeşil, bir-iki futbolcuyla prensip anlaşmasına varıldığını vurguladı.

Anlaşmaya varılan futbolcuların daha sonra açıklanacağını bildiren Yeşil, "Anlaştığımız oyuncular var ama bu oyuncuların hala bazı sorunları var. Bunlar aşıldığı zaman transferlerimiz netleşecek. Kesin olmayan hiçbir transferi kamuoyu ile paylaşmayacağız. Bu konuda bazı yöneticilerimiz gerekli açıklamaları yapacaktır" diye konuştu.

3 GENÇ KAMPTA

Kamp çalışmalarına yeni transfer Ercüment Balıkçı’nın yanı sıra alt yapıdan 6 futbolcu da katıldı. Bu futbolcular Ferhat Aksu, Ahmet Demirkısan, Fırat Yakışır, Abdullah Bal, Kendal Yalçın ve Mehmet Ali Özdemir olarak açıklandı. Bu arada kentin diğer takımı Diyarbekirspor da kamp çalışmalarına alt yapıdaki genç futbolcuları götürdü. Teknik Direktör Namık Altunsoy’un talebi üzerine alt yapı teknik sorumlusu Enver Aylak’ın önerdiği futbolculardan Ferhat Çelebi, Serkan ve İmdat kamp çalışmalarına katıldı.

Kaynak: Spor Merkezi