Ve kritik gün yarın

Play-Off'taki yarı final ilk maçında Perşembe günü Darıca G.Birliği’ni ağırlayacak olan Diyarbekirspor’da tüm hesaplar tur için avantaj sağlayacak skora kurgulandı.

Ve kritik gün yarın

3.Lig 3. grup’ta normal sezonu 4. sırada tamamlayarak bu ligdeki 4. sezonunda da Play-Off’a kalan Yeşil-Kırmızılı Diyarbekirspor, yarın kendi sahasında Darıca Gençlerbirliği ile yapacağı Play-Off çeyrek final ilk maçına, nefesleri tutarak odaklandı. Takımda sakat futbolcuların iyileşmesi teknik heyeti mutlu ederken, biriken maç başı alacakları ile ilgili takıma ödeme yapılması da moral ve motivasyon açısından, dobing oldu.

Yönetimin ayrıca şampiyonluk primini açıklaması ve sezon içerisinde kesilen cezaların şampiyon olunması halinde futbolculara geri ödeneceğini açıklaması da ekstra moral kazandırdı.

Hücüm Ve Savunmaya Dikkat

Diyarbekirspor, Darıca Gençlerbirliği karşısında iyi bir skor elde ederek 8 Mayıs Perşembe günü deplasmanda yapacağı rövanş maçı öncesinde sağlamak istiyor. Yapılan idmanlarda ve çalışmalarda özellikle buna dikkat çeken teknik heyet, hücümdaki etkinlik kadar savunmada da dikkatli olunmasını istedi. Bu arada tribünlerin dolması ve takıma tam destek verilmesi için de sık sık taraftarlara çağrı yapılıdı. Bilet fiyatları tüm tribünler için 5 TL olarak açıklandı.

Doğum günü etkinliği

Diyarbekirspor’da takımın tecrübeli futbolcularından Mehmet Özdıraz için doğum günü kutlaması yapıldı. Neşeli bir ortamda gerçekleşen kutlamada takım arkadaşları tarafından Mehmet Özdıraz'a deyim yerindeyse yumurta ve un banyosu yapıldı. Önce neye uğradığını şaşıran Mehmet, daha sonra takım arkadaşlarına ve kulüp çalışanlarına bu jest için teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz