Vee Aziz Yıldırım ‘Varım’ Dedi!

Fenerbahçe hem şampiyonluğu, hem de 4. Yıldızı ezeli rakibi Galatasaray’a kaptırınca. Sarı Lacivertli taraftarlar hem yönetimi, hem de teknik heyeti topa tutmuştu. Ve Aziz Yıldırım’ın başkanlığa devam edip etmeyeceği büyük merak konusuydu. İşte Fenerbahçe kulübü Başkanı Aziz Yıldırım o konuya dair açıklama yaptı. İşte ayrıntılar…

Vee Aziz Yıldırım ‘Varım’ Dedi!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım 2000 F.Bahçeliler Derneği'nin 15. kuruluş yıldönümü yemeğinde kürsüye çıktı, duygusal bir konuşma gerçekleştirdi.

Ezeli rakipleri Galatasaray'a şampiyonluğun kaptırılmasının akabinde morali çok bozuk olan başkan Aziz Yıldırım 2000 F.Bahçeliler Derneği'nin 15. kuruluş yıldönümü yemeğinde kürsüye çıktı. Son derece duygusal olan başkan:

"Burada kürsüde değil sizin yerinizde olmak isterdim. Neler yaşadım bir bilseniz. Çocuklarımın diploma törenine bile gidemedim. Çocuklarım 'Baba F.Bahçe'yi bizden daha mı çok seviyorsun' dedi.

Yeniden başkan adayı olmayı düşünmüyordum. Ama Fenerbahçe'nin üzerine atılmış bir şike davası var. Bu bize yapılmış bir komploydu. Bugün birileri aldandık diyor. Ama biz gerçeği gördüğümüzü söyledik. Memleket elden gidiyor dedik.

Doğru veya yanlış ne yaptıysam Fenerbahçe için yaptım. 7 veya 8 Temmuz'da dava var. Mahkemenin karar vermesini ve temiz bir sayfa açılmasını bekliyorum. Başkan olmak beni artık sevindirmiyor üzüyor. Bu damgayla devam etmek istemiyorum. Fenerbahçe, laik cumhuriyetin ve Atatürk'ün takımıdır. Gelecek Fenerbahçe'nindir. Fenerbahçe'ye kötülük yapanlar yok olacak" diye konuştu. 

Kaynak: Spor Merkezi