Görüş Bildir

Vee De Sutter Bursaspor’da!

Bursaspor'un Belçika ekibi Club Brugge'den transfer ettiği golcü futbolcu, 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı. De Sutter: "İyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Neden olmasın, belki 5 sezon önce olduğu gibi tekrar şampiyon olabiliriz" Vee De Sutter Bursaspor’da!

Vee De Sutter Bursaspor’da!

Bursaspor'un, Belçika'nın Club Brugge takımından transfer ettiği forvet oyuncusu Tom De Sutter, taraftarların da hazır bulunduğu törende kendisini 3 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ile mali asbaşkan Kemal Güler de hazır bulundu. Salonu dolduran yeşil-beyazlı taraftarlar, De Sutter lehine tezahürat yaptı.

Necmettin Kocaman, törende yaptığı konuşmada, Belçika futbolunun en önemli forvetlerinden Tom De Sutter'i transfer ettiklerini söyledi. Tom De Sutter'in Şampiyonlar Ligi maçının hemen ardından Bursa'ya geldiğini hatırlatan Kocaman, "De Sutter, deneyimiyle takımımıza değer katacaktır" dedi.

Taraftarların orta sahaya takviye yapılmasını talep etmesi üzerine Kocaman, "Merak etmeyin, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz de Bursaspor'u çok seviyoruz" karşılığını verdi.

 "Hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım"

Sözlerine Türkçe "Merhaba Bursa" diyerek başlayan golcü oyuncu ise futbol yaşantısında ilk kez böyle coşkulu bir şekilde karşılandığını söyledi.

Bursa'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden De Sutter, "Öncelikle herkesi burada görmek, bu şekilde görmek benim için çok büyük bir mutluluk. Daha önce hayatımda hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Bu benim için çok değerliydi. İyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Neden olmasın, belki 5 sezon önce olduğu gibi tekrar şampiyon olabiliriz" diye konuştu.

Belçikalı golcü, takımla ilk antrenmanına da çıktığını anımsatarak, "Çok iyi tesislerimiz var. Çok kaliteli takımımız var. İki kez antrenman yapabildim. Takıma uyum sağlamak için elimden geleni yapacağım. Arkadaşlarım da bana yardımcı olacaktır. İyi ve potansiyeli olan bir takımız. Önümüzdeki günlerde çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Gol hedefiyle ilgili soruya ise De Sutter, "Bunu bana Belçika'da da soruyorlardı. Orada da gol hedefim sorusuna genelde cevap vermedim. Tek hedefim var o da Bursaspor'un ilk 4'te yer alması. Başarabilirsek daha da yukarı çıkmak. Takımın hedefini tutturabilirsek benim kişisel hedeflerimin bir önemi yok. Takımın hedefleri önemli" yanıtını verdi.

De Sutter daha sonra 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi