Vergi borcuna ödeme

Diyarbakırspor’da istifa ettiğini açıklayan Nurullah Edemen yönetiminin maliye ile yapılan yeniden yapılandırma anlaşması çerçevesinde vergi borcunun 33.251 T’lik taksidini ödediği açıklandı.

Vergi borcuna ödeme

Konuyla ilgili konuşan Edemen, “İsttifa etmemize rağmen alışıla gelmişin dışında Diyarbakırspor'umuzun idari ve mali işlerini yapıyor ve kulübümüzün sorunlarını elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz. İstifa ettiğimiz süreçte hassasiyetle dile getirdiğimiz ve kulübümüzün geleceği yönünden çok büyük sorun arz eden maliye borçlanmasını tekrar bozulmasına izin vermeyerek gerekli ödeme tarafımızdan yapıldı.

‘GELECEK YÖNETİME KOLAYLIK SAĞLADIK’

Yaklaşık bir yıllık bir uğraş vererek gerçekleştirdiğimiz Bu yapılandırma sayesinde kulübümüz yaklaşık 1,200.0000 TL (eski parayla bir trilyon iki yüz milyon) kâra geçiren ve borcun silinmesine vesile olan bu yapılandırma biz tarafımızdan çok önemliydi. Kongre süreci yaşamamıza rağmen imkanlar dahilinde hiçbir masraftan kaçınmıyoruz. Bunun en büyük örneğini de dün kulübümüzün maliyeye olan borcunu ödeyerek gösterdik. Maliye ile yapılan antlaşmadan kaynaklı 33.251 TL'lik borç ödemesini gerçekleştirdik. Bu ödeme ile yapılandırma sürmüş oldu ve kulübümüzün bu yönde daha sonra yaşayacağı sorunların önüne geçmiş olduk. Gelecek yeni yönetimlere de kolaylık sağladık. İnşallah bu süreç kulübümüz için hayırlı olur.” dedi

Kaynak: Diyarbakır Söz