Vitor Pereira’nın yerine Guus Hiddink oturacak!

Fenerbahçe Başkan Aziz Yıldırım, yeni teknik direktör için yurt dışına gitti. Pellegrini çok pahalı gelirken, Robin van Persie'nin eski teknik direktörü Hiddink, listede 1 numara.

Vitor Pereira’nın yerine Guus Hiddink oturacak!

Fenerbahçe'de Vitor Pereira dönemi sona erdi, yerine Guus Hiddink geliyor. Resmi sitede dünkü antrenmanla ilgili bir haber ve 23 tane de fotoğraf paylaşıldı. Her ne kadar haberde "Teknik Direktörümüz Vitor Pereira yönetiminde saat 10.00'da başlayan antrenman, toplam 1 saat 30 dakika sürdü" gibi kopya bir ifade yer alsa da antrenman fotoğraflarının hiçbirinde Pereira'nın görüntüsü yoktu. Fotoğraflarda başta Robin van Persie tüm futbolcuların neşeli ve hırslı çalışma anları kamuoyu ile paylaşıldı.

Fenerbahçe yönetimi, Pereira ve yardımcılarının görevine son verme kararı alırken, işin sadece bürokratik bölümü kaldı. Pereira, antrenmana çıkacakmış gibi normal saatinde Samandıra Tesisleri'ne geldi. Eşofmanlarını giyip, çalışma saatinde sahaya indi. Ancak sahaya girmesine, takıma karışmasına izin verilmedi. Antrenmanı kenardan izledi. Portekizli teknik adam, "Ben üstüme düşeni yapıp, saatinde işimin başına geldim. Yönetim de üstüne düşen görevi yapıp, tazminatımı ödesin" dedi. Yöneticiler, Pereira'ya "Paranı peşin verelim, bize %50 indirim yap" teklifini sunarken, veda formaliteye kaldı.

Yurt dışına giden Başkan Aziz Yıldırım, Pellegrini, Bielsa ve Klinsmann gibi markalarla görüşürken, listenin 1 numarasına ise Fenerbahçe ve Milli Takım'ın eski teknik direktörü Guus Hiddink çıktı. Pellegrini'den maliyeti yüksek olduğu için vazgeçildi. Robin van Persie'yi yakından tanıyan Hiddink ise Fenerbahçe'nin şartlarına en uygun teknik direktör olarak anlaşma noktasına geldi.

(Akşam)

Kaynak: Diyarbakır Söz