Voleybolculara Kültürel Gezi

Okullar arası Türkiye Voleybol Yıldızlar Şampiyonası için Diyarbakır’a gelen sporcular için, kültürel bir gezi düzenlendi.

Voleybolculara Kültürel Gezi

Okullar arası Türkiye Voleybol Yıldızlar Şampiyonası için Diyarbakır’a gelen sporcular için, kültürel bir gezi düzenlendi.

16 TAKIMIN SPORCULARI, ANTRENÖRLERİ VE İDARECİLERİ KATILDI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe, 16 takım sporcuları, Antrenörleri ve yöneticileri katıldı.

Tarihi yerlere yapılan gezilerin ardından, Diyarbakır’a gelen ekiplere Erdebil Köşkünde eyvan gecesi ile düzenlendi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KATKI SUNDU

Diyarbakır Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim, yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi işbirliğinde yapılan etkinliğin güzel bir şekilde geçtiğini söyledi.

Erim, Diyarbakır’a gelen ekiplerin, üstü açık 2 adet otobüsle şehir turu attığını ve Diyarbakır’ın tarihi yerlerini gezdiğini kaydetti.

ERDEBİL KÖŞKÜNDE GECE DÜZENLENDİ

Erim, “Turun ardından Erdebil Köşkünde konuklarımıza eyvan gecesi düzenledik. Güzel ve anlamlı bir etkinlik oldu. Bu etkinliğe tüm takımların katılımı ve memnuniyeti bizleri mutlu etti. Amacımız şampiyonayı sorunsuz bir şekilde tamamlamak ve buraya gelen misafirlerimizi mutlu etmektir.”

ERİM’ EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Erim, bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz olmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı ve Diyarbakır Bilfen okullarına çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler