Görüş Bildir

Vural çok iddialı

Teknik direktör Yılmaz Vural, Fenerbahçe'den teklif gelmesi halinde takıma oynatacağı futbolla taraftarları mest edeceğini dile getirdi.

Vural çok iddialı

Türk futbolunun en renkli simalarından Yılmaz Vural, teknik direktör arayışındaki Fenerbahçe’ye ilginç bir ‘buradayım’ mesajı gönderdi: Ben takımın başına geçeyim 50 bin kişiyi orgazm ederim…

İşte Yılmaz Hoca’nın sözleri;

“Ben takımın başına geçeyim 50 bin kişiyi orgazm ederim. Taraftar oynatacağım futbolla büyülenir, keyiften 4 köşe olur Maç ortalaması 50 binden aşağı olmaz, biletler yok satar.

Büyük para harcatmam. Şu anki takıma 3-4 oyuncu transfer edilsin ben bu işi götürürüm. Hem Avrupa’da hem Türkiye’de mutlu sonra da ulaştırırım. Başkan Aziz Yıldırım, Rize maçında sevinç hareketi yapmışım onu kafasına takmış. ‘Ben varken buraya giremez’ demiş. Ersun Yanal için de bir çok şey demişti. Başkanın yıllardır istediği başarıyı getireceğime sözleşmeli olarak söz veriyorum. Başkan bana bu fırsatı versin, rahat rahat purosunu yaksın, maçları keyifle locasında izlesin.”

İSMAİL KARTAL’I DA ELEŞTİRDİ

Görevinden ayrılan teknik direktör İsmail Kartal’ın, Galatasaray maçı sonrasında, ‘Haddimizi bilerek oynadık’ açıklamalarını da eleştiren Vural, “Fenerbahçe had bildirir haddiniz bilmez. Fenerbahçe’nin hocası olsam böyle konuşmam. Belki İsmail o gün tecrübesizliğinden söyledi ama Fenerbahçe haddini bildirir had bilmez. Biraz renkli olacaksınız. Ettiğiniz sözlerin nereye gideğini bileceksiniz” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi