Wesley Sneijder süprizi!

Hamza Hamzaoğlu’nun gelecek sezon da takımda kalmasını isteyen Galatasaray başkan adayları, Wesley Sneijder’in sözleşme süresinin uzatılması konusunda da mutabakata vardı.

Wesley Sneijder süprizi!

Galatasaray’da mayıs ayında yapılacak olan başkanlık seçimleri için başkan adayları şimdiden çalışmalarına başladı. İlk olarak teknik direktör Hamza Hamzaoğlu konusunda bütün başkanların devam etme kararı aldığı bilinirken bir süpriz de Sneijder konusunda yaşandı. Sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan Hollandalı yıldızın sözleşmesinin sezon sonunda uzatılması konusunda bütün başkan adayları hem fikir.

Cimbom’da gelecek ay yapılacak başkanlık seçimi öncesi başkan adayları Dursun Özbek, Adnan Öztürk ve Turgay Kıran bugünlerde yeniden Juventus ve Manchester United gibi takımların gündemine gelen yıldız futbolcunun Galatasaray’da futbolu noktalaması için gereken fedakârlığı yapacak. 3 başkan adayının da, sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki futbolcunun mukavelesinin uzatılmasını istedikleri belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz