Xavi'den duygusal veda, artık Barça'da göremeyeceğiz!

Bir dönem Inıesta ile birlikte Barcelona'nın orta sahasında dinamo görevi gören ve kazandığı başarılarla adından sıkça söz ettiren Xavi Hernandez kulübe veda ediyor. Xavi All Sadd ile 3 yıllık anlaşmaya vardığını ve Barça'ya veda ettiğini açıkladı. Xavi duygulandı.

Xavi'den duygusal veda, artık Barça'da göremeyeceğiz!

Barcelona forması giyen 35 yaşındaki Xavi, 8 lig kupası, 3 Şampiyonlar Ligi sığdırmıştı tam 17 yıla. İşte o Xavi Hernandez Barça’dan ayrılarak Al Sadd ile 3 yıllık anlaşmaya varmış.

Haber Türk’ün haberine göre; Bugün düzenlenen basın toplantısı ile Barcelona'ya veda eden Xavi, duygusal anlar yaşadı. Barcelona'ya teşekkürlerini ileten usta futbolcu, "Barcelona'ya beni ben yaptığı için teşekkür ediyorum. Barcelona bana 2018 yılına kadar sözleşme yenileme teklifi yaptı ancak ben kararımı vermiştim. Barcelona'ya bir gün geri dönmeyi çok istiyorum, teknik direktör olarak, menajer olarak, her neyse işte ama dönmek istiyorum" dedi.

Xavi'nin menajeri Ivan Corretja'dan alınan bilgilere göre; Xavi, Al Sadd'a imza atmasının yanısıra 2022 Dünya Kupası için de elçilik yapacak. Ayrıca Xavi, İspanya formasıyla 133 maça çıkıp 2 Avrupa şampiyonluğu, 1 Dünya Kupası zaferi yaşadı.

Kaynak: Spor Merkezi