Görüş Bildir

Yayın grubumuza İnter’den Plaket!

U-14 Gençlerde Türkiye ikincisi olan Diyarbakır İnter Kulübünden, Yayın Grubumuza sportif faaliyetlere yönelik desteklerden dolayı teşekkür plaketi geldi.

Yayın grubumuza İnter’den Plaket!

Geçtiğimiz günlerde Konya'da yapılan Türkiye U14 Gençler Futbol Şampiyonası finallerinde Türkiye ikincisi olarak tarihi bir başarıya imza atan Diyarbakır İnter Kulübü'nden gazetemize ziyarette bulundu.

YAYIN GRUBUNA ZİYARET

Kısa sürede büyük başarılar elde eden kulübün başkanı Ahmet Süer, Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Büyüktimur ile görüşerek spora ve kulübe olan destekleri nedeniyle yayın grubumuza teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda plaket takdim eden Başkan Süer, yeni bir kulüp olmalarına rağmen büyük bir başarı ortaya koyduklarını ifade ederek tek hedeflerinin büyük bir sporcu potansiyeline sahip olan bu bölgeden yıldızlar yetiştirmek olduğunu ifade etti.

İNTER’DEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Söz yayın grubu olarak elde ettiği başarıdan dolayı Diyarbakır İnter Kulübü ile gurur duyduklarını ifade eden Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Büyüktimur ise spora ve gençlere olan desteklerinin devam edeceğini kaydetti, bunun için tüm imkanlarının spor camiasının hizmetine sunduğunu bildirdi.

Diyarbakır İnter Futbol Kulübü Başkanı Ahmet Süer, ziyaretin sonunda Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Büyüktimur'a plaket takdim etti.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi