Yeni Diyar, amatörü üzdü

Yeni Diyarbakırspor’un Spor Toto 3.Lig’e çıkma fırsatını finalde tepmesi Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi’nden Bölgesel Amatör’e çıkmanın hesaplarını yapan takımları üzdü. BAL’e 2 takım yerine 1 takım çıkarken, bu takım da baraj maçı sonunda belli olacak.

Yeni Diyar, amatörü üzdü
İKİNCİLİĞİN ÖNEMİ KALMADI Yeni Diyarbakırspor,3.Lig’e çıksaydı Diyarbakır 1.Amatör Ligi Play-Off Grubu şampiyonu BAL’e doğrudan çıkarken, Play-Off ikincisi de Bağlar Belediyespor’la baraj maçı yapacaktı. Ancak hesaplar tutmadı ve Play-Off şampiyonu Bağlar Belediyespor’la baraj maçı oynarken, Play-Off ikinciliğinin bir önemi kalmadı.

Play-Off’ta 6.hafta geride kalırken,şampiyonluk iddiası devam eden 3 takım kaldı. DSİSpor ve Sur Belediyespor averajla zirveyi paylaşırken, Bismil Belediyespor bu iki takımın 1 puan gerisinde yer alıyor.

BAL’DA 4 TAKIM OLACAK GİBİ Bu arada Kayapınar Belediyespor’un 3.Lig’den düşmesi kesinleşirse gelecek sezon BAL’da 4 Diyarbakır ekibi olacak. Kayapınar Belediyespor,Erganispor ve Yeni Diyarbakırspor’un yanı sıra Bağlar Belediyespor-Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi Play-Off şampiyonu maçının sonunda 1 takım olmak üzere 4 takım bu ligde ter dökecek.

Geçen haftanın sonuçları ;

Sur Belediye-Yolspor :2-1

Bismil Belediye-Silvan Belediye :5-2

7.HAFTA MAÇLARI NE ZAMAN? 9 Mayıs Çarşamba :

(Vali A.Cemil Serhadlı Tesisleri)

15.00 DSİSpor-Sur Belediye

(Vali A.Cemil Serhadlı Tesisleri)

15.00 Yolspor-Bismil Belediye

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler