Yeni Diyar, doğu seferinde

Doğu’da üst üste oynayacağı 3 deplasman serisinin ilkinde Hakkari’den 3 puanla dönen Yeni Diyarbakırspor, önümüzdeki iki haftayı ise Van ve Tatvan’da geçirecek. Cumartesi günü Van DSİSpor,gelecek hafta ise Tatvan Gençlerbirliği’ne konuk olacak.

Yeni Diyar, doğu seferinde
Yarın deplasmanda yapacağı Van DSİSpor maçının hazırlıklarını Beyaz Tebeşir Tesisleri’nde yaptığı taktik çalışmasıyla tamamlayan Yeşil-Kırmızılı takım, bugün karayolu ile Van’a giderek burada kampa girecek.

Apandist ameliyatı olan Muhammed ve Dersimspor maçında kırmızı kart gören Akif dışında eksiğin olmadığı Y.Diyarbakırspor, 3 puanla dönerek liderliğini devam ettirmek istiyor.

  KIZIL, TEMKİNLİ VE UMUTLU Teknik Sorumlu İhsan Kızıl,Van ekibinin 9 puanda olmasına aldanmayacaklarını söyledi. Genç ve dirençli bir takımla karşılaşacaklarını belirten Kızıl,”Van DSİSpor’un iyi bir takımı var. Önemli takımlara karşı iyi oynayıp başarılı sonuçlar alıyorlar.2 önemli oyuncumuz yok , onların yerine görev vereceğimiz arkadaşlar da her an forma giymeye hazır olan arkadaşlardır. Puan kaybetmek istemiyoruz. Biz rakiplerimizi ne hafife alır, ne de gözümüzde büyütürüz. Takımda birlik beraberlik ve arkadaşlık havası üst düzeyde. Bu birliktelik bize Van’da da 3 puan getirecektir.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz