Yeni Diyar erteleme sınavında

Yeni Diyar erteleme sınavında

Yeni Diyar erteleme sınavında
BAL 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor, daha önce 2 kez ertelenen 13.haftaya ait maçta bugün Hakkari Zapspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

13 KİŞİ İLE DEPLASMANA GİTTİLER Statü gereği erteleme maçı olduğu için sonradan transfer ettiği 6 futbolcuyu bu maçta oynatamayan Yeni Diyarbakırspor,Diyarbakırlı olan futbolculardan 9’ünün de takımdan ayrılması nedeniyle Hakkari deplasmanına sıkıntılı gitti. 3’ü kaleci ve 3’ü de alt yapıdan olmak üzere 13 futbolcu ile deplasmana giden Yeşil-Kırmızılı takımın kafile başkanlığını Bedirhan Akyol yaptı.

27 puanla 2.sırada bulunan Yeni Diyarbakırspor,bugünkü maçı kazanıp Pazar günü Diyarbakır’da yapacağı Dersimspor maçına puan avantajı ile çıkmak istiyor.

MAÇIN BAŞLAMA SAATİ 12.30 Hakkari Şehir Stadı’nda saat 12.30’da başlayacak maçı Bayburt’tan Murat Türkoğlu yönetecek. Rauf Türkmen (Erzurum) ve Kadir Zozik (Erzurum) yardımcı hakemlik yaparken,4.hakemlik görevini Fatih Tomris yerine getirecek.

Günün diğer erteleme maçında ise Muş Muratspor sahasında lider Siirt Gençlerbirliği’ni ağırlayacak.

DERSİM MAÇI SEYRANTEPE’DE 14.haftaya ait erteleme maçı olan Dersimspor-Bağlar Belediyespor maçının 22 Şubat Çarşamba günü oynanacağı açıklanırken,12 Şubat’ta oynanması gerekirken olumsuz hava şartlarından dolayı ertelenen Muş Muratspor-Y.Diyarbakırspor mücadelesinin tarihi henüz açıklanmadı.

Öte yandan 19 Şubat Pazar günü oynanacak Y.Diyarbakırspor-Dersimspor maçı Seyrantepe Stadı’na alınırken, karşılaşmanın başlama saati 12.00 olarak açıklandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz