Yeni Diyar kampa giriyor

BAL 2.Grup’ta normal sezonu şampiyon tamamlayarak Spor Toto 3.Lig’e çıkmak için Play-Off finali oynamaya hak kazanan Yeni Diyarbakırspor , 3.Lig yolundaki en önemli engeli aşmak için harekete geçti.

Yeni Diyar kampa giriyor
Final maçını kazanıp 3.Lig’e çıkmak için kararlı olan Yeşil-Kırmızılı takım, 29 veya 30 Nisan’da yapılacağı açıklanan tarihi maç öncesinde Antalya’da 14 haftalık kamp yapacak. Hafta içinde Antalya’ya gidecek olan Yeni Diyarbakırspor’un hem idman hem özel maçlar yapacağı öğrenilirken,final maçının yeri belli olduktan sonra Antalya’dan direkt söz konusu kente geçeceği kaydedildi.

ŞAMPİYON OLURSA KUTLAMA YAPACAK  Bu arada Y.Diyarbakırspor’un 3.Lig’e çıkması halinde ünlü sanatçıların katılacağı bir kutlama yapacağı kaydedilirken, kulübün resmi internet sitesinin de takım 3.Lig’e çıkar çıkmaz devreye sokulacağı bildirildi. Geçtiğimiz hafta yapılan kongrede Anonim Şirket olma kararı alan Yeşil-Kırmızılı kulübün tesisleşme ve kalıcı gelir kaynaklarıyla ilgili olarak da proje hazırlığı arayışında belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz