Yeni Diyar Maltepespor Maçına Hazır

Play-Off’a kalmayı daha önce garantileyen ve ligi ikinci veya üçüncü bitirerek Play-Off yarı finalindeki ilk maçını deplasmanda oynamanın hesaplarını yapan Yeni Diyarbakırspor A.Ş, ligdeki son iç saha maçına Bugün çıkacak.

Yeni Diyar Maltepespor Maçına Hazır

SAKAT VE CEZALI SPORCULAR VAR

Sakatlıkları devam eden Gökhan Aydaş ve Serdar Cansu ile sarı kart cezalısı Mehmet Özdıraz forma giyemeyecek.

MAÇ BUGÜN SAAT 15.30’DA

Bugün Atatürk Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak karşılaşmayı Zonguldak bölgesinden hakem Evren Atış yönetecek.

PLAY-OFF’TA YARI FİNAL SAATLERİ AÇIKLANDI

 Play-Off statüsüne göre lig 2.’si ve 5.’si ile lig 3.’sü ve 4.’sü yarı finalde eşleşirken, yarı finalin ilk maçları 5.ve 4.olacak takımların, rövanşları da 2.ve 3.olacak takımların sahasında yapılacak. Play-Off yarı final ilk maçları 14 Mayıs Perşembe günü, rövanşları da 18 Mayıs Pazartesi günü yapılacak. Yarı final maçlarının başlama saatleri 16.30 olarak açıklandı.

SAHASINDAKİ SON MAÇI

 Yeşil kırmızılı kulüpte yapılan yazılı açıklamada,  Maltepespor maçına yeşil kırmızılı ekibin galibiyet arayacağı belirtildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Normal sezonun son iç saha maçında Maltepespor’u konuk edeceğiz. Bu maçın hazırlıkları Teknik Direktörümüz Mustafa Ceviz yönetiminde sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Hedefimiz her zaman olduğu gibi bu maçtan da galibiyetle ayrılmaktır. Seyir zevki yüksek olması beklenen Maltepespor maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Onların desteğiyle evimizdeki son içi saha maçımızı galibiyetle tamamlamak istiyoruz."

Kaynak: Spor Merkezi