Yeni Diyar rüyası bitiyormu?

Yeni Diyarbakırspor’da şok gelişmeler yaşanıyor. Kulübün ortaklarından Fevzi İlhanlı kulüple olan tüm ilişkisini kestiğini açıkladı.

Yeni Diyar rüyası bitiyormu?
Büyük umutlarla yola çıktığını ancak bazı nedenlerden dolayı hevesinin kırıldığını belirten İlhanlı,”Diyarbakır’da spora hizmet etmenin çok zor olduğunu anladım. Kemikleşmiş bazı alışkanlıklar var,bunları aşmak zordur.Avrupa Birliği ülkesi Bulgaristan’dan 1.Lig takımını özel maça getiriyoruz, burada bile insanlar ve kurumlar yardımcı olacakları yerde herkes çıkar peşinde. Yeni Diyarbakırspor’u bir yerlere getirmek istedik, baktık ki önümüze bazı engeller çıkarılıyor.Yönetim olarak kendi içimizde de önemli anlaşmazlıklar yaşadık. Bazı şeylerin yürümediğini gördüm. Bu nedenle kulüple ve Diyarbakır’daki sporla olan tüm ilişkilerimi kesiyorum.” dedi.

Cuma gününe kadar futbolculara ödeme yapılacağı sözü verilmişti. Ödeme bekleyen futbolcular yönetimin sözünü tutmaması üzerine takımdan ayrılmaya başladı.

AKYOL :’BEN DE BIRAKACAĞIM’ Tek başına kalan Bedirhan Akyol da düşünme aşamasında olduğunu ve bir-iki gün içinde görevi bırakacağını açıkladı. Akyol,”Fevzi İlhanlı ayrılınca tek başıma kaldım. Şu ana kadar çok para harcadım. Bundan sonrası için gücüm yetmiyor. Rakiplerimizin önemli gelir kaynakları var. Biz ise kendi çabamızla bir şeyler yapmaya çalıştık. Diyarbakır’da bize karşı olan çevreler var. Ailem ve kardeşlerim de bu işi yapmamı istemiyor. Ticari hayatımız riske girdi. Talipli olan varsa hemen devredeceğiz. Yoksa da bir-iki gün içinde görevi bırakma kararı alabilirim. Yeni Diyarbakırspor lige katılmayabilir.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler