Yeni Diyar'a prim dopingi

Bölgesel Amatör Lig’de son 7 maçını kazanarak liderliğe yükselen Yeni Diyarbakırspor’da yarınki Hakkari maçı öncesinde prim dopingi yapıldı.

Yeni Diyar'a prim dopingi
Biriken primlerin ödemesi yapılırken, bu durum takımın moral ve motivasyonunu bir kat daha artırdı.

PARALAR ÖDENDİ, EKSİK YOK BAL 2.Grup’ta 23-24 Mart’ta oynanması gereken 22.hafta maçları üniversiteye giriş sınavı nedeniyle yarın oynanacak. Kendi sahasında Hakkari Zapspor’la karşı karşıya gelecek olan lider Y.Diyarbakırspor, dün yaptığı idmanla hazırlıklarını sürdürürken,Başkan Feyzi İlhanlı takıma prim dopingi yaptı. Futbolcuların biriken 2 maçlık galibiyet primlerini ödeyen Başkan İlhanlı,şampiyonluk yarışında yakalanan avantajdan sonra takımın motivasyonunu iyice artırdı.

Sakat futbolcuların iyileşmesi ve primlerin ödenmesiyle morallerin tavan yaptığı Yeşil-Kırmızılı takımda iç sahada kalan maçlarda olumsuzluk yaşanmaması için de hem emniyete hem de TFF’ye ‘tedbir alınsın’ yazıları yazıldı.

  ‘PROVOKATÖRLERE DİKKAT EDELİM’ Başkanvekili Mehmethan Akan,”Centilmenliğe ve fair-play’a önem veriyoruz.Gelen tüm konuk takımlara,hakem ,gözlemci ve temsilcilere Diyarbakır’ın misafirperverliğini en iyi şekilde göstermeye çalışıyoruz. Taraftarımız da centilmendir. Ancak şampiyon olmamızı engellemek isteyen bazı güçlerin maçlarımıza art niyetli insanları göndererek olay çıkarmak istediği yönünde duyumlar aldık. Bunlar doğrudur yanlıştır bilemeyiz ancak gerekli tüm önlemleri alacağız. Emniyete de TFF’ye de yazı yazdık. Maçlarımıza gelecek taraftarlarımızdan ricamız;bu tür konularda uyanık olsunlar. Tribünlere veya saha kenarına sızabilecek provokatörlere müsaade etmesinler.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz