Yeni Diyar'a uluslararası sponsor

Geçen yıl finalde kaybettiği 3.Lig’e çıkmak için TFF’den haber bekleyen Yeni Diyarbakırspor’da önemli bir gelişme yaşandı. 3.Lig kararının kesinleşmesi halinde uluslar arası bir firmanın sponsor olacağı öğrenildi.

Yeni Diyar'a uluslararası sponsor
TFF HER AN KARAR VEREBİLİR Geçen yıl Bölgesel Lig 2.Grup’ta şampiyon olduktan sonra Şanlıurfa’da oynadığı final maçında K.Maraş Belediyespor’a yenilerek 3.Lig’e çıkamayan Yeni Diyarbakırspor, TFF’nin yeni ligler düzenlemesine kilitlendi.

TFF’nin yeni düzenlemeyle final oynamış ve kaybetmiş takımları yarı profesyonel statüdeki lige almasını bekleyen Yeşil-Kırmızılı kulübe uluslar arası bir firmanın sponsor olmasının gündemde olduğu öğrenildi.

Kulüp Eşbaşkanı Bedirhan Akyol,yarı profesyonel  alınmaları kesinleştikten sonra söz konusu firma ile anlaşma yapacaklarını söyledi.

KARAR OLUMLU ÇIKARSA….! Akyol,”Yeni statüye göre 3.Lig kaldırılarak yerine bölgesel özellikli yarı profesyonel lig kurulacak. Federasyon şu an taslak üzerinde çalışıyor. Ankara’da toplantılara katıldık. Bizim gibi final oynayıp statünün yanlışlığından mağdur olan takımlar var. Gelişmeler olumlu yönde. TFF’den haber bekliyoruz. Bu lige alınmamız kesinleştikten sonra önemli bir sponsorla anlaşacağız. Uluslar arası faaliyeti olan bu firma belli ancak durumumuz netleşmediği için isim açıklamak istemiyoruz. TFF’den karar çıktıktan sonra çok daha güzel şeyler olacak.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz