Görüş Bildir

Yeni Diyarbakırspor, Deplasman Canavarı

3.Lig’in en başarılı, Türkiye liglerinin de sayılı Deplasman takımları arasında yer alan Yeni Diyarbakırspor, Derincespor’u 1-0 yenerek Deplasman başarısına bir galibiyet daha ekledi.

Yeni Diyarbakırspor, Deplasman Canavarı

Üst üste çıktığı 10.maçında da yenilmeyen ve bu sürede 6 galibiyet, 4 beraberlikle 22 puan toplayan Yeni Diyarbakırspor, ikinci yarıda bulduğu golle 3 puana uzandı.

İzmit İsmetpaşa Stadı’nda oynanan maçın genelinde üstün oynayan Yeni Diyarbakırspor,ilk yarıda Abdullah ve Serdar Cansu ile yakaladığı gol şanslarından yararlanamazken,  Derincespor’da  Ahmet Güney’in 39.dakikada  şutu direkten döndü.

ABDULLAH SÖNMEZ’DEN 3 PUANLIK GOL

İkinci yarıda gol için baskısını artıran Yeni Diyarbakırspor’da 55.dakikada Enis’in şutu direkten döndü. Yeşil-Kırmızılı takım,66.dakikada golü buldu. Abdullah Sönmez, ceza alanı içinde kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi. Son dakikalarda Tunç ve Serdar Cansu ile net iki  fırsatı daha kaçıran Yeni Diyarbakırspor, rakibin ataklarına da geçit vermeyerek bu önemli maçtan 3 puanla ayrıldı. Puanını 49’a çıkaran Yeni Diyarbakırspor, 4.sıradaki yerini korudu. Maça gelen Marmara bölgesindeki taraftarlar, maç boyunca destek verdikleri futbolcularla beraber hakemin bitiş düdüğünden sonra 3 puanı kutladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi