Yeni Diyar'da kamp yeri değişti

Dün gittiği Antalya’nın Kemer ilçesindeki otelin koşullarını beğenmeyen Yeni Diyarbakırspor,buradan Belek bölgesindeki bir otele geçti. Başkan İlhanlı, birkaç gün içinde önemli transferleri gerçekleştireceklerini açıkladı.

Yeni Diyar'da kamp yeri değişti
‘TRANSFERLER KISA ZAMANDA TAMAMLANACAK’ Takımın en iyi şartlarda kamp çalışması yapmasına özen gösterdiklerini belirten Yeşil-Kırmızılı kulübün başkanı Fevzi İlhanlı,bu nedenle otel değiştirdiklerini söyledi. İlhanlı,”Kemer’deki otelin şartlarının kötü olduğunu tespit ettik. Bu kadar masraf yapıyorsak en iyi şartlarda çalışma imkanlarımız olmalıdır. Bu yüzden Belek’te daha iyi şartlara sahip otele yerleşti takım.” dedi.

Transfer yapmak için önemli oyuncularla görüştüklerini belirten İlhanlı, bu isimlerin profesyonel liglerde forma giymiş futbolcular olduğunu söyledi. İlhanlı,”Şu ana kadar Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’dan Ramazan Kaya ,Kayapınar Belediyespor’dan Barış Turan ve Sur Belediyespor’dan Sait’i transfer ettik. Önemli oyuncularla görüşüyoruz. Kulüpleriyle sorunları var. Bunları çözdükten sonra 3-4 önemli oyuncu daha kampa katılacak. Yeni Diyarbakırspor, ikinci yarıya çok güçlü bir şekilde girecektir.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler