Yeni Diyar'da Muhammet şoku

Gece apandisti patlayan Yeni Diyarbakırspor’un başarılı orta saha oyuncusu Muhammed Meriç,apar topar kaldırıldığı hastanede ameliyat edildi.

Yeni Diyar'da Muhammet şoku

Patlayan apandistin vücüda dağılması önlenirken,başarılı bir operasyon geçiren Muhammed’in hafta içinde taburcu edileceği ancak sezonun ilk yarısını kapattığı öğrenildi. Başkan Vekili Mehmethan Akan,”Maçtan sonraki gece rahatsızlandı. Hemen hastaneye kaldırdık ve zaman geçirilmeden ameliyat edildi. Ameliyatı başarılı geçti, durumu şuan iyi. İlk yarıda kalan 3 maçta oynamayacak ancak ikinci yarıda inşallah güçlü bir şekilde aramıza dönecek.Böyle kritik bir dönemde önemli bir kayıp ama önemli olan onun sağlığıdır.” dedi.

DERSİM’İ UNUT, VAN’A BAK

 

Akan,70 dakika 10 kişi oynadıkları Dersimspor maçında galibiyeti hak etmelerine ulaşamadıklarına da dikkat çekerek, artık deplasmanda oynayacakları Van DSİ maçına kilitleneceklerini kaydetti. Takımda düşünmedikleri bazı futbolcularla yolları ayırdıklarını da anlatan Akan,”Dersimspor maçında erken gördüğümüz kırmızı kart ve sahanın ağır olması ciddi handikap oldu. Buna rağmen 2 topumuz direkten döndü, 4 net fırsatı kaçırdık. Galibiyet kesinlikle hakkımızdı. Futbolda her zaman üstün oynarken kazanmak mümkün olmuyor.

VAN MAÇI CUMARTESİ’YE ALINDI

Soyunma odasında herkes’ biz bu takımı nasıl elimizden kaçırdık?’ diye hayıflıyordu. Futbolculara ‘bugün berabere kaldınız ama kazanmış gibisiniz. Bu maç öncesinde sadece galibiyete prim koymuştuk. Bu mücadeleden dolayı,puan kaybetmenize rağmen prim vereceğiz.’ dedim. İlk yarıda 3 maçımız kaldı ve üst üste 2 deplasmana gideceğiz.Her maç finaldır,her rakip zorludur. Bu inançla Van’dan 3 puanla döneceğimizi düşünüyoruz. Maç Cumartesi günü oynanacağı için Cuma günü Van’a gideceğiz.” diye konuştu.

TOPRAK VE UĞUR’A TEŞEKKÜR

Akan, Dersimspor maçını izlemeye gelen Vali Mustafa Toprak,Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Uğur ve tüm spor adamlarına da teşekkür etti. Akan,”Kulübü tüm kente mal etme çabası içindeyiz. Fırsat buldukça mülki amirler,yerel yönetimler ve kurumları ziyaret ediyoruz. Maddi değil manevi destek istiyoruz. Vali Mustafa Toprak ve Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Uğur başta olmak üzere çok sayıda yetkili ve spor adamı Dersimspor maçına gelerek bizi onurlandırdı. Bundan sonra da diğer tüm kurumları ve kesimleri ziyaret ederek maçlarımıza davet edeceğiz. Maddi olarak zaten başkanımız Fevzi bey her şeyi yapıyor. Önemli olan manevi desteği arkamıza almamızdır. Ayrıca bizlere tesislerini açan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne,her türlü yakınlığı ve fedakarlığı yapan Seyrantepe Stadı amiri Vahap Evinç ile tüm emektar çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bu desteklerle büyüyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler