Yeni Diyar'dan taarruz

Yeni Diyarbakırspor kadrosunu güçlendirmek için transfer atağı başlattı. Sur Belediyespor’dan Sait’le anlaşılırken,Büyükşehir’den ayrılan Ramazan Kaya ve Hamit de ‘evet’ dedi.

Yeni Diyar'dan taarruz
TEMASLAR BİTMEK ÜZERE İlk transferini Sur Belediyespor’un başarılı hücüm oyuncusu Sait’le anlaşarak yapan Yeni Diyarbakırspor,Büyükşehir Belediyespor’dan Ramazan Kaya ve Hamit Kılıç’la da prensipte anlaşma sağladı. İki futbolcunun da Yeşil-Kırmızılı takımda oynamayı kabul ettiği öğrenildi.

Teknik Direktör İhsan Kızıl,ilk yarıdaki iskelet kadroyu koruyarak bekleneni veremeyen futbolcularla yollarını ayırdıklarını söyledi. Bölgesel Amatör Lig ve 3.Lig’de bu sezon forma giymiş olan futbolcularla temas halinde olduklarını belirten Kızıl,7 Ocak’ta Antalya’da kampa başlayacaklarını ifade etti.

‘NOKTA İSİMLER ALACAĞIZ’ Kızıl,”İlk yarıda performansından memnun olduğumuz hiçbir futbolcuyu bırakmıyoruz. Bunların üzerine takviye yapacağız. Laf olsun diye oyuncu almayacağız. Nokta isimler peşindeyiz. Başkanımız Fevzi İlhanlı sağ olsun maddi olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Biz de onu mahçup etmemek için en iyi tercihleri yapmaya çalışıyoruz. Gelmek isteyen çok ama biz seçici davranacağız. 4 koldan uğraşıyoruz. Teklif yaptığımız oyunculardan olumlu cevap aldık,son kararlarını bekliyoruz. 7 Ocak Cumartesi günü kamp için Antalya’nın Kemer İlçesi’ne gideceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz