Yeni Diyar'dan yenilgili veda

BAL 2.Grup’tan Play-Off’a şampiyon çıkmayı geçen hafta garantileyen Yeni Diyarbakırspor,Siirt Gençlerbirliği’ne deplasmanda 3-2 yenilerek normal sezonu 51 puanla tamamladı.

Yeni Diyar'dan yenilgili veda
Yeni Diyarbakırspor, 3.Lig’e çıkmak için son engel olan Play-Off Final Maçı’nı düşündüğü için Uğur Yasan haricindeki tüm as futbolcularını dinlendirirken,ev sahibi Siirt Gençlerbirliği maça tam kadro çıktı.

Yeşil-Kırmızılı takımın 2 golünü de Uğur Yasan kaydetti. Y.Diyarbakırspor, TFF’nin önümüzdeki günlerde yerini ve tarihini açıklayacağı Play-Off final maçını kazanırsa Spor Toto 3.Lig’e çıkacak.

                                      

BAĞLAR FARKLI YENİLGİYLE KAPATTI 13 grup şampiyonu Play-Off’ların finaline direkt katılırken, 13 grup ikincisi önce ilk eleme turu maçlarını oynayacak ve buradan 5 takım finallerde grup şampiyonlarının rakibi olacak. 18 takımlı Play-Off finallerinde rakiplerini eleyen 9 takım Spor Toto 3.Lig’e adlarını yazdıracak.

Bu arada son maçında deplasmanda Kızıltepespor’a 4-0 yenilen Bağlar Belediyespor ise gelecek sezon BAL’da mücadele etmek için Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi Play-Off Grubu şampiyonu veya ikincisiyle baraj maçı yapacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz