'YENİ DİYAR'I YENECEĞİZ'

Lige Yeni Diyarbakırspor maçıyla başlayacak olan Kayapınar Belediyespor iddialı.

'YENİ DİYAR'I YENECEĞİZ'
Sporseverleri maça davet eden Yeşil-Sarılılar,”Lige çok iyi hazırlandık. Güçlü bir kadromuz var. Yeni Diyarbakırspor’u yenerek lige galibiyetle başlayacağız” değerlendirmesinde bulundu.

HESAPLAR GALİBİYET ÜZERİNE   Bölgesel Amatör Ligi 2.Grup’ta mücadele eden Kayapınar Belediyespor, hafta sonu oynayacağı ligin ilk maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp tarafından yapılan açıklama, Yeni Diyarbakırspor maçına tüm sporseverler davet edildi.

 Günde tek idmanla maç hazırlıklarını sürdüren futbol takımında tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu. Yeşil-Sarılılar,Pazar günü Seyrantepe Stadı’nda oynanacak maçta Yeni Diyarbakırspor’u yeneceklerini iddia ettiler. Kamp dönemini iyi geçirdiklerini ve kaliteli kadroya sahip olduklarına dikkat çeken Yeşil-Sarılılar,Onur Ayın’ın önemli bir sakatlık geçirdiğini ancak tedavisine yoğun şekilde devam edildiği için kısa zamanda sahalara dönmesinin beklenildiği de ifade edildi.

  ‘İDDİALIYIZ VE LİGE HAZIRIZ’ Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “ Diyarbakır ile Nevşehir’deki hazırlık kampları ve hazırlık maçları sonucu takımın performansı istenildiği seviyeye gelmese iyi bir durumda. Çoğunluğu gençlerden yeni bir takım oluşturduk. Bu anlamda kulüp yönetiminin yoğun çabaları ve teknik ekibin çabalarıyla takım lige hazır. Pazar günü saat 13.30’da Seyrantepe spor tesislerinde kentimiz takımlarından Yeni Diyarbakırspor ile yapacağımız maçta oyun anlayışımızı ortaya koyup en iyi sonucu almak istiyoruz. Bu anlamda maça tüm sporseverleri davet ediyoruz. Hedefimiz bu maçtan 3 puanka ayrılmaktır. “ denildi.  

Kaynak: Diyarbakır Söz