Yeni Diyar'ın golcüsü var

Kurtalanspor’u Ender’in her iki yarıda attığı gollerle mağlup ederek 3 hafta sonra galibiyetle tanışan Yeni Diyarbakırspor, 3.Lig’e çıkma umutlarını ikinci yarıya taşıdı.

Yeni Diyar'ın golcüsü var
FUTBOL KÖTÜ SONUÇ İYİ BAL 2.Grup’ta son 3 haftada 7 puan kaybederek zirve yarışında yara alan Yeni Diyarbakırspor, suskunluğunu Kurtalanspor karşısında bozdu. Orta sıralarda yer alan rakibi karşısında özellikle ikinci yarıda zorlanan ve pozisyonlar veren Yeni Diyarbakırspor, golcüsü Ender’in gününde olmasıyla olası bir kazadan kurtuldu.

16.dakikada ceza alanı içinde yapılan ortada kafayla önüne indirdiği topu plase vuruşla ağlara yollayan Ender, takımını 1-0 öne geçirdi.

ENDER 11 GOLE ULAŞTI 73.dakikada bu kez ani gelişen atakta kaleci ile karşı karşıya kalan Ender,takımını rahatlatırken ligdeki gol sayısını da 11’e çıkardı.

Maçın son anlarında Yeni Diyarbakırspor’da şanssız bir olay yaşandı. Bir iki mücadele sırasında dizi dönen kaleci Necdet yerini Cebrail’e bırakmak zorunda kaldı. Tecrübeli file bekçisinin sakatlığının ciddi olduğu ve hafta arasında ameliyat olabileceği kaydedildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz