Yeni Kırmızı Şeytan: Memphis Depay!

Sir Alex Ferguson ayrıldıktan sonra düşüşe geçen ve geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’ne katılamayan Manchester United bu sezon takımın başına Van Gaal’i getirmiş ve yükselişe geçmişti. Transferleri ardı ardına sıralayan İngiliz devi Kırmızı Şeytanlar bu kez Hollandalı yıldızı Memphis Depay’ı da transfer etti.

Yeni Kırmızı Şeytan: Memphis Depay!

İngiltere Premier Lig'de geçtiğimiz sezon kötü günler geçiren Manchester United transferde büyük bir bomba patlattı. Hollandalı yıldız Memphis Depay'ı renklerine kattı. PSV Eindhoven Kulübü, resmi internet sitesinden anlaşma sağlandığını da duyurdu.

AA’nın haberine göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United,  Hollanda Eredivisie liginin köklü takımı PSV Eindhoven'da forma giyen kanat oyuncusu Memphis Depay'ın transferi için kulübüyle anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Hollanda ekibinde 2011 yılından beri forma giyen ve çıktığı 122 maçta  49 kez rakip fileleri havalandıran 21 yaşındaki Depay, gelecek sezondan itibaren  Manchester United forması giyecek. "Kırmızı Şeytanlar", Jaap Stam, Ruud van  Nistelrooy ve Ji-Sung Park'ın ardından dördüncü kez PSV Eindhoven'dan bir  futbolcuyu renklerine bağladı.

İngiliz basını, ligin bitimine üç hafta kala puan cetvelinde dördüncü  sırada yer alan ve gelecek sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için mücadele  eden Manchester ekibinin kasasından, Depay'ın transferi için yaklaşık 30 milyon  sterlin çıktığını yazdı. Liverpool ve Paris Saint Germain takımlarının da  kadrosuna katmak istediği futbolcunun gelecek hafta Manchester'da sağlık  kontrolünden geçmesi bekleniyor.

Hollanda Milli Takımı'nın formasını 15 kez giyen Depay, Louis van Gaal  tarafından Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası kadrosuna da çağrılmış ve 2  gol atmıştı.

PSV Eindhoven ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Depay, bu sezon  ligde oynadığı 28 maçta 20 kez gol sevinci yaşadı.

Kaynak: Spor Merkezi