Yenişehir Belediyesi’nden amatör spor kulüplerine nakdi destek

Diyarbakır’da Yenişehir Belediyesi, ilçede faaliyet yürüten 27 amatör spor kulübüne toplamda 1 milyon 350 bin TL’lik nakdi yardım yaptı.

Yenişehir Belediyesi’nden amatör spor kulüplerine nakdi destek

Yenişehir Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde faaliyet yürüten 27 amatör spor kulübüne nakdi yardım yaptı. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (TASKF) Diyarbakır Şube başkanı Remzi Dayan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu ile amatör spor kulüplerinin başkanlarının katıldığı tören belediyenin meclis salonunda gerçekleştirildi. Her bir spor kulübüne 50 bin liralık nakdi yardım yapılırken, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, göreve geldiği günden bu yana spora ve sporcuya destek olduklarını, birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

‘SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ SONSUZDUR’

Beşikci, gençlerin sporla ve sanatla meşgul olmalarının kendilerini mutlu ettiğini vurgulayarak, “Onların bu yolda ilerlemesi için gösterdiği çaba bizim için çok kıymetli, bizler de onların kariyer yolculuklarında sağlam adımlarla ilerleyebilmesi için elimizden gelen maddi, manevi tüm desteğimizi sunmaya hazırız. Spor kulüplerimizden bize gelen talepleri geri çevirmemeye çalışıyoruz. Bu kapsamda şimdiye kadar 16 spor kulübümüze 1 milyon 500 bin TL tutarında malzeme desteği sağladık. Bugün ise ilçemizdeki 27 amatör spor kulübümüze toplamda 1 milyon 350 bin TL’lik nakdi yardım desteğinde bulunduk. Yenişehir ailesi olarak Diyarbakırlı evlatlarımızın, kardeşlerimizin kendilerine sunulan imkanların karşılığını fazlasıyla vereceklerine inanıyoruz, onlara olan inancımız sonsuz” dedi.

Kaynak: Spor Merkezi