Görüş Bildir

Yerde yatan rakip takım oyuncusuna çirkin hareketler

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde oynanan 2'nci Amatör Küme maçında kırmızı kart gördükten sonra sakatlandığı öne sürerek yerde yatan futbolcuyu, rakip takımın oyuncaları sürükleyerek saha dışına çıkardı. Maç bitiminde ise iki takımın futbolcuları birbirine girdi.

Yerde yatan rakip takım oyuncusuna çirkin hareketler
Tavşanlı 2'nci Amatör Küme'de mücadele eden Dağçeşmespor ile Yaylacıkspor takımları Karakova Sentetik Saha'da karşı karşıya geldi. Orta hakemliğini Ramazan Yıldırım'ın yaptığı maçın 60'ıncı dakikasında rakibine sert giren Yaylacıksporlu Fatih ile 65'inci dakikada rakip takımın oyuncuna yumruk atan Yaylacıkspor'un kalecisi Ayhan kırmızı kartla oyundan atıldı.
SÜRÜKLEDİLER
Maçın 89'uncu dakikada rakibine sert giren Dağçeşmesporlu futbolcularından Ömer Teke de ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Takımı 2-1 önde iken kırmızı kart gören Ömer Teke sakatlandığı öne sürerek bir süre yerde kaldı. Hakem, sağlık görevlisini sahaya davet ettiği sırada Yaylacıksporlu futbolcular da oyunun bir an önce başlaması için Ömer Teke'yi ayaklarından ve kollarından tutup sürükleyerek saha dışına çıkardı. Ömer Teke saha dışına çıktıktan sonra ayağa kalkıp takım arkadaşlarına el sallayıp yürüyerek uzaklaştı.
MAÇ BİTİMİNDE KAVGA
Kalan dakikalarda her iki takımın çabaları sonucu değiştirmedi. Dağçeşmespor rakibi Yaylacıkspor'u 2-1 yendi. Hakemin bitiş düğünün ardından iki takımın futbolcuları arasında kavga çıktı. Rakip takımın futbolcusuna yumruk atan Yaylacıkspor'dan Arif'e hakem kırmızı kart gösterdi. Araya giren polisler futbolcular arasında çıkan kavgayı daha fazla büyümeden ayırdı.


Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi