Görüş Bildir

Yıldızlar’ın Şampiyonluk Kupası Üniversitede

SEU Basket Yıldız Takımının namağlup şampiyon olarak kazandığı kupa üniversiteye getirildi. Oyuncuları ve teknik ekibi kutlayan Rektör Prof. Dr. Doğan, bölge şampiyonluğu için söz aldı.

Yıldızlar’ın Şampiyonluk Kupası Üniversitede

SEU Basket’in oyuncuları ve teknik ekibin katıldığı programda kupa, Rektör Prof. Dr. Ekrem Doğan’a takdim eldi. Doğan, başarıdan dolayı oyuncuları ve teknik ekibi tek tek tebrik etti. SEU Basket’in geçen yılın ardından yeniden namağlup şampiyon olmasını kendilerini mutlu ettiğini belirten Prof. Dr. Doğan, “Artık il şampiyonlukları bizleri tatmin etmiyor. Geçen yıl olduğu gibi bölge şampiyonluğu ve daha ilerisini istiyoruz.” ifadeleriyle yeni hedefi gösterdi.

Oyuncular ve takım koçu Gökhan Yıldırım, bölge şampiyonasında kendilerine güvendiklerini dile getirdiler. Koç Yıldırım, “İnşallah Bölge Şampiyonası’nda da SEU ailesini mutlu etmek için her türlü özveriyi göstereceğiz. İnanıyorum ki Bölge Şampiyonası kupasını da sizlere takdim edeceğiz” diye iddialı konuştu.

YILDIZLAR ŞAMPİYON

SEU Basket Yıldız Takımı, 8-12 Mart tarihleri arasında Malatya’da yapılacak Bölge Basketbol Şampiyonası’nda Diyarbakır adına boy gösterecek. Gençler Takımı da 15-18 Mart tarihlerinde Elazığ’daki Bölge Şampiyonası’nda parkeye çıkacak. Bilindiği gibi ilk kez geçen sene lige katılan SEU Basket’in Gençler ve Yıldızlar takımları sezonu yine namağlup şampiyon tamamlayarak Bölge Şampiyonlarına katılmışlardı. Yıldızlar Takımı, bölge şampiyonluğunu da elde ederek, Balıkesir’deki Anadolu Turnuvasına katılmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi