Görüş Bildir

Yolspor Turu Geçemedi!

Ziraat Türkiye Kupası’nda Kilis Belediyespor'a 3-2 yenilen Diyarbakır Yolspor 2. tura veda etti.

Yolspor Turu Geçemedi!

Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda Kilis Belediyespor'la karşılaşan Diyarbakır Yolspor’u uzatmalarda sahadan 3-2 yenik ayrıldı. Yolspor, 2’inci tura veda ederken- Kilis Belediyespor 2 tur'a çıktı.

Kilis 7 Aralık Stadyumu'nda Kilis Belediyespor ile Diyarbakır Yolspor arasında oylanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Kilis Belediyespor oldu. 2. dakikada Alı Yıldırım’ın gölü ile 1-0 ev sahibi takıp, öne geçti. Ataklarını sıklaştıran Kilis Belediyespor Ali Yıldırım’ın 20. dakikada attığı golle skoru 2-0’a getirdi.

BERABERLİK SAĞLANDI

Diyarbakır Yolsporlu Ferhat 25. dakikada attığı gol ile skor 2-1 oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı Kilis Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Diyarbakır Yolspor 55. dakikada Bilal Polat’ın attığı gol ile skor 2-2 oldu. 90 dakika bu skor ile tamamlanması üzerine maç uzatmalara gitti.

KİLİS BELEDİYE 2. TUR'A ÇIKTI

Kilis Belediyespor’dan Ali Yıldıım kendisinin ve takımının 3 gölünü 104. dakikada kaydetti. Karşılaşma Kilis Beledispor’un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi. Diyarbakır Yolspor Ziraat Kupası'na veda ederken, Kilisspor Kupa maratonunda 2’inci tura çıktı.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi