Yönetime talip var

Diyarbakırspor Kayyum Başkanı Nurettin Uğur, yönetime talipli olduğunu ve bu yüzden birkaç gün içinde kongre kararı alacaklarını söyledi. Uğur,”Kulübün durumu iyi değil. Eğer talipli olan arkadaşlarda da sorun çıkarsa yapılacak bir şey kalmaz.” dedi.

Yönetime talip var
‘HER ŞEY KONGREYE BAĞLI’ Diyarbakırspor Kayyum Başkanı Nurettin Uğur, bir süredir gündemde olan kongre kararını en kısa sürede alacaklarını açıklarken, yönetime talipli çıktığını söyledi. Uğur,” Görüşmelerimiz sürüyor. Bu görüşmelerin neticesini birkaç gün içerisinde alacağız. Eğer bu süreç istediğimiz şekilde olumlu olarak gelişirse, kongre kararı alacağız. Şuan için yönetime talip olan arkadaşlarımız var. Kongreden sonra bir yönetim seçilecek ve birileri gelip kulübün başına geçecek. Ancak eğer sonuç olumsuz olur ve kimse gelip kulübün başına geçmezse bizimde yapacak pek bir şey yok. Görevi tekrardan mahkemeye iade ederiz. O zaman yapılacak bir şey kalmaz. “ diye konuştu.

‘KULÜBÜN DURUMU İYİ DEĞİL’ Kulübün çok ciddi anlamda maddi sorunları olduğunu anlatan Uğur,futbolcular ve personelin aylardır para alamadığını kaydetti. Uğur, “Ben ve birkaç arkadaşım atandıktan sonra, buradaki futbolcu arkadaşlarla birkaç toplantı yaptık. Yapabileceklerimizin neler olduğunu kendilerine söyledik. Arkadaşlarımız maçlara, idmanlara çıkmaya başladılar. Biz geldikten sonra Diyarbakırspor 9 puan aldı. Eksi 3 puanı vardı bu çıkınca 6 puana düştü. Şu anki durum itibarıyla bakacak olursak, kulübün durumu iyi değil. Halen problemler devam ediyor. Gerek futbolcu, gerekse personel alacaklarının tamamına yakını duruyor. Bu şartlar altında biz kulübü nereye kadar götürürüz, açıkçası bunu bilemiyorum. ” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz