Görüş Bildir

Yozgat'ın hedefi güreşte Süper Lig

Yozgat Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü, Sakarya'da yapılacak olan Grekoromen Stil Erkekler Süper Birinci Ligi'ne terfi final müsabakalarını da birinci olarak tamamlayabilmenin hesaplarını yapıyor.

Yozgat'ın hedefi güreşte Süper Lig
Yozgat'ta 2012 yılında kurulduktan sonra her yıl alt liglerde şampiyonluk yaşayarak Grekoromen  Erkekler Birinci Ligi'ne terfi eden Yozgat Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü, ligde yaptığı karşılaşmalarda rakiplerini geride bırakıp, lider olarak final grubuna yükseldi. 18-19 Aralık tarihlerinde Sakarya'da yapılacak Grekoromen Erkekler Süper Birinci Ligi'ne terfi finallerine katılma hakkını elde eden Yozgat Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü, ilk maçını Burdur İl Emniyetspor ile yapacak. Final grubunda diğer karşılaşma ise Çankırı Yarenspor- Niğde Gençlikspor takımları arasında oynanacak.
Yozgat Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü Antrenörleri Mustafa Başer ve Mustafa Doğan, final grubundan da birinci olarak çıkıp önümüzdeki sezon Büyük Erkekler Grekoromen Süper Birinci Ligi'nde mücadele etme hakkını elde etmek istediklerini söylediler. Antrenör Mustafa Başer, "Sakarya'da ilk karşılaşmaların ardından galip ve mağlup takımlar daha sonra birbirleriyle eşleşip, sıralama belli olacak. Rakiplerimizle daha önce de karşılaştık. 9 sıklette yapılacak müsabakalardan yenilgi almadan final grubunu da lider olarak tamamlayacağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi