Yürüyüş şampiyonu!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gerçekleştirilen Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonasında başarılı olan Diyarbakırlı sporcular, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir’i ziyaret etti.

Yürüyüş şampiyonu!

Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Azamettin Özaydoğdu, antrenörler Sadettin Ersan, Recep İlhan ve Çetin Aslan’ın da yer aldığı ziyarette, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Akın Erim de yer aldı.

Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Azamettin Özaydoğdu, Balıkesir’de yapılan müsabakalar ve elde edilen derecelerle ilgili Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir’i bilgi verdi.

DEMİR'LE GÖRÜŞTÜ

Demir’de şampiyonada başarılı olan tüm sporcuları kutladığını ve İl Müdürlüğü olarak şuana kadar yaptıkları destekleri bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi.

Demir, şöyle dedi: “Görevimiz sizlerle olmak ve sizlerin her türlü sorununu çözmektir.  Bu anlamda şuana kadar yaptığımız destekleri artırmak ve başarılarını daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Sizlerden gelecek her türlü talep ve desteği yerine getireceğiz. Çalışmalarınızı da yakından takip edeceğiz.”

Antrenör Çetin Aslan da şuana kadar kendilerine her türlü desteği sunulduğunu ve bu nedenle çok mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz