Yürüyüşe uluslararası başarı

Diyarbakırlı yürüyüşçü Süleyman Baydar, Trabzon’da yapılan uluslararası yürüyüş şampiyonasında milli formayla ikincilik elde etti.

Yürüyüşe uluslararası başarı
7-8 Nisan’da Trabzon’un Akaabat İlçesi’nde yapılan yıldızlar kategorisindeki 10 km’lik yarışlarda rakiplerini geride bırakan Baydar, Türkiye’ye gümüş madalya kazandırdı.

Atletizm milli takımı antrenörü Çetin Aslan ,”Uluslararası yıldızlar yürüyüş 10 km pist yarışında Diyarbakır’ı milli takımda başarılı bir şekilde temsil ettik. Romanya,Ukrayna ,Bulgaristan ve Türkiye milli takımının yarıştığı büyük organizasyonda sporcumuz Süleyman Baydar’ın   başarılı bir şekilde mücadele ederek 2.olması bizleri gururlandırdı .Bu gurur Diyarbakır’ın gururudur .Bize destek verilirse çok büyük başarılar elde ederiz .Tek isteğimiz bu kentin mülkü ve idari amirleri bizlere destek versinler .Biz de ilimizi milli takımlarda daha başarılı bir şekilde temsil edelim . 25 Mayıs 2012 tarihinde Ukrayna ‘da uluslararası yıldızlar yürüyüş şampiyonası var.Aralıksız şekilde hazırlığımızı sürdürüyoruz .Amacımız ilimiz Diyarbakır’ı milli takımlarda başarılı bir şekilde temsil etmektir.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler