Zorlu Sınav!

Ligi ikinci tamamlayarak play-off’a kalan Diyarbekirspor, normal lig maratonunu 5. olarak bitiren Adliyespor'la bugün deplasmanda karşılaşacak.

Zorlu Sınav!

Yeşil-Kırmızılı takımın merakla beklenen mücadelesi TRT Kurdi'den naklen yayınlanacak. Ankara Ostim Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Kocaeli bölgesi hakemi Alper Çetin yönetecek. Ankara İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararı nedeniyle maça güvenlik gerekçesiyle Diyarbakırlı taraftarlar alınmayacak. Bu karar nedeniyle üzüntü yaşayan taraftarlar maçı televizyonda izleyecek. Maçla ilgili hazırlıklarını Ankara'da tamamlayan Yeşil-Kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Erhan Kurt ile daha önce sezonu kapatan Enis Gül forma giyemeyecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Diyarbekirspor teknik direktörü Namık Altunsoy, play-off için nefeslerin tutulduğunu söyledi. Altunsoy, “2. Lige çıkma play-off maçları yarın başlıyor. Ankara Adliyespor ile deplasmanda ilk maçımızı yapacağız. Bu karşılaşma için tüm hazırlıklarımızı tamamladık” dedi. Normal lig maratonunu ikinci tamamladıklarını ifade eden Altunsoy, “Direkt olarak 2. Lige çıkma şansını yakalayamadık. Ama önümüzde çok önemli play-off maçları var. Play-off maçlarında 2. Lig hedefini yakalamak istiyoruz. Ankara’da yarın yapacağımız play-off’un ilk maçını kazanıp avantaj elde etmek istiyoruz. Bu nedenle yarınki maçı çok önemsiyoruz. Hedefimiz Ankara’da önemli bir sonuçla Diyarbakır’a dönmektir” diye konuştu.

TARAFTARIN GÜNDEMİ PLAY-OFF

Sosyal medyada yapılan paylaşımların yanı sıra sokaklarda da taraftarların en büyük gündemi play-off maçları. Şampiyonluğa olan inançlarını dile getiren taraftarlar, “Belki bedenimiz statta olmayabilir ama kalbimiz ve dualarımız sizinle olacak. Türkiye'nin hatta dünyanın her yerindeki Diyarbakırspor sevdalıları televizyonda maçı izleyerek sizden gelecek iyi haberi bekleyecek. Sizlere güveniyoruz ve inanıyoruz. Bizi mutlu edecek bir sonuç bekliyoruz” ifadelerini kullandılar.

Kaynak: Diyarbakır Söz