2’si bir arada cihazların en iyisi Microsoft Surface Pro 4

Teknoloji dünyasında trend ikisi bir arada ürünler. Öyle ki firmalar ard arda hem tablet hem bilgisayar olabilen ürünleri ard arda piyasaya sürüyor. İkisi bir arada ürünlerin en başarılı olanı ise yazılım devi Microsoft’un Surface Pro 4’ü. Şirket talepleri karşılamakta zorlanıyor bile…

2’si bir arada cihazların en iyisi Microsoft Surface Pro 4

Birçok şirket kendi 2si 1 arada cihazını çıkartmak için arge ekibini gece gündüz çalıştırıyor. Yazılım devi Microsoft bu alanı domine etmeye devam ediyor. Teknoloji devinin bu alandaki dominasyonu, Microsoft’un rakiplerini kıskandıracak bir sorunu da beraberinde getiriyor.

Microsoft’a göre Surface Pro 4’e talep o kadar yüksek ki, şirket yeterli sayıda cihaz yetiştirmekte sıkıntı çekiyor. Yüksek talep nedeniyle stok sıkıntısı yaşayan son ülkede Birleşik Krallık oldu. Cihazın ülkede hızla satılıyor olması, ürünün birçok mağazada yok satmasına neden oldu. Özellikle kurumsal firmalardan gelen yüksek sayıdaki siparişler stokları zorluyor. Bu kurumsal şirketler iPad’leri Microsoft’un Surface cihazlarıyla değiştirmek için oldukça istekli görünüyorlar. Microsoft ise isteyen herkesin Surface Pro 4 alabilmesi için elinden geleni yapacaklarını söylüyor.

Kaynak: CnnTürk

Kaynak: Diyarbakır Söz