Görüş Bildir

Android oyunlar Youtube’da canlı yayınlanacak

Youtube'un geçtiğimiz aylarda kullanıcılarına sunduğu Gaming servisine yeni bir özellik geldi. Oyunculara özel olan Youtube Gaming, Eylül ayında duyurulan Android'de canlı yayın özelliğine en sonunda kavuştu.

Android oyunlar Youtube’da canlı yayınlanacak

Canlı yayın desteği sayesinde android işletim sistemine sahiptelefonunuzda oynadığınız oyunYoutube Gaming'de yayınlarken aynı zamanda ön kamerayı kullanarak oyun ekranına kendi görüntünüzü aktarabileceksiniz. Genişletilen paralı abonelik seçenekleri ile doğrudanbağış yapabilir veya rozetler, sohbet seansları gibi getirilen ekstra aylık abonelik seçeneklerinden istediğinizi seçebileceksiniz.

Youtube-gaming.png" />PC ve Konsol tarafında her geçen gün gelişmeye devam eden oyunyayıncılığı yavaş yavaş mobil tarafta da gelişmeye başladı. Mobil oyun yayıncılığının ilk örneğini 2014 yılın da Twitch de görmüştük. Twitch'e rakip olarak karşımıza çıkan Youtube Gaming'in yöneticisi oyun yapımcılarının bu özellik için değişiklik yapmalarının gerekmediğini ve tek tuş sayesinde bütün android cihazlarının bu özelliği kullanabileceğini belirtiyor.

Yotube Gaming'de izleyiciler aylık 3.99 dolar ödeyerek tek bir kanala destek olabiliyorlar ve kanalın yayıncısından teşekkür, sohbet rozeti ve özel canlı sohbetlere katılım imkânı gibi çeşitli ayrıcalıklarda bulunabiliyorlar. iOS uygulamasında ise arama geçmişinin kaydedilmesi, işaretlenen oyunları oynayan tüm yayıncıların gösterilmesi de izleyici odaklı yenilikler arasında bulunuyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi