Android'ler İçin Ekran Videosunu Kayıt Etme Programı

Android Lollipop işletim sistemli akıllı telefonlarda ekran videosu kaydetmek için izlenebilecek kullanıcı dostu metotlar var.

Android'ler İçin Ekran Videosunu Kayıt Etme Programı

Günümüzde akıllı telefon sahibi birden fazla kullanıcı Lollipop işletim sistemli akıllı telefonlarda ekran videosu kaydetmek için izlenebilecek kullanıcı dostu metotlar var. Kullanılması lazım gelen tatbikat bedava . Root erişimine gereksinim duyulmaması bilhassa görece tecrübesiz kullanıcılar açısından çok büyük avantaj. Görüntüye filigran eklenmiyor ve vakit kısıtlaması söz konusu değil. Android'de ekran videosu kaydetmek bu yöntemle bir hayli basit !

Android'de Ekran Videosu Kaydetmek

1. Arama Motoru Google Play tatbikat mağazasına erişin ve "Lollipop Screen Recorder" olacak şekilde arama yapın. Alternatif olarak doğrudan bu bağlantıya da tıklayabilirsiniz.

2. Uygulamayı indirin ve akıllı telefonunuza yükleyin.

3. Kayıt almak istediğiniz çözünürlük değerini belirleyin. Uygulama varsayılan olarak akıllı telefonunuzun ekran çözünürlüğünde kayıt gerçekleştiriyor fakat küçük boyutlu bir video elde etmek istiyorsanız daha düşük çözünürlük değerlerini seçmenizi öneriyoruz.

4. Akıllı telefonunuzun mikrofonunu kullanarak videoya ses kaydı da ekleyebilirsiniz. Oyun deneyimi videosu ya da görüntülü rehberler hazırlıyorsanız işinizi önemli ölçüde kolaylaştıracaktır.

5. Sağ üst kısımda bulunan kamera simgesine dokunun, tatbikat ekran aktivitelerinizi kaydetmeye başlayacaktır.

6. İşlem tamamlandığında bildirim çubuğunu aşağı çekin ve kaydı durdurma butonuna dokunun.

7. Video kullanıma hazır hale geldi. Zaman kısıtlaması yok, filigran eklenmiş değil ve en mühimi root erişimine de gereksinim duyulmuyor.

Lollipop Screen Recorder uygulaması Android'de ekran videosu kaydetmek isteyenler için çeşitli zahmetlere katlanma konusuna nihayet veriyor.

akillitelefon.comAndroid'de ekran videosu nasıl kaydedilir?

Kaynak:Sabah

Kaynak: Diyarbakır Söz