Apple; İPhone 7 Hakkında Son Güncel Bilgiler Sızdı! İphone 7 Ne Zaman Çıkacak Fiyatı ne ??

Apple'ın yeni bir tasarımla gelecek iPhone ailesinin yeni nesil üyesi iPhone 7'nin su geçirmez form yapısına sahip olacağı dolaylı yoldan onaylandı. Peki iPhone 7 fiyatı çıkış tarihi ne zaman gelen son bilgiler..

Apple; İPhone 7 Hakkında Son Güncel Bilgiler Sızdı! İphone 7 Ne Zaman Çıkacak Fiyatı ne ??

iPhone 7 modellerinin ne zaman en uygun alım zamanı sonunda açıklandı.

Dolaylı yoldan diyoruz çünkü bizatihi Apple'dan gelen bir onay yok. Dahası olmayacak da. Malum Apple sektörün en ketum ismi. Haliyle tedarikçilerinden alıyoruz haberleri.

İşte Digitimes'tan aktardığımız bu haberimizin de kaynağı iPhone'ların kasalarını üreten Catcher firması. iPhone kasalarının %30-3 kadarı kendilerinin imzasını taşıyor ki bu da majör tedarikçi yapıyor firmayı. Catcher'ın önümüzdeki dönemdeki satışlarını analiz eden araştırma firmasının raporuna baktığımızda gördüğümüz şey iPhone 7'nin su geçirmeyecek biçimde tasarlanacağı.

Yani muhtemelen IP 67/68 sertifikası dahilinde suya ve toza karşı dayanıklı olacak. Tozda zaten anlaşılmayan birşey yok, su konusunda ise 1.5 metreye kadar yarım saat süreyle şeklinde bir sınırlama mevcut.

Tabii su geçirmezliği gerekliliği olarak kasada da değişikliğe gidileceğinin altını çizelim. Denilen o ki, antenlerin gizlenmesi yolunda yeni materyaller kullanılacak ki bunun uzantısı olarak halihazırdaki plastik çizgiler de tarih olacak. Yani diğer bir deyişle iPhone 7 tasarımsal açıdan en 'düz' iPhone olacak gibi görünüyor. Bunun haricinde tasarımsal açıdan ne tür değişiklikler olacağı konusunda henüz bir sızıntı vs. yok.

Apple yeni telefonu tanıtımı için hazırlıklarını birbir tamamlıyor. Dünyaca ünlü teknoloji şirketi Apple serisini tamamen kusursuz ve hatasız yaratmak istiyor. kamera, işlemci, RAM ve çizilmez ekranıyla rakiplerini geride bırakmayı planlıyor. teknik özellikleriyle birlikte ne zaman çıkacak? İşte detaylar..

serisinin her zaman projeksiyonlu, cam ekranlı ve kristal olacağı gibi iddialar sürekli gündemde bulunuyordu. 6 ve modellerinde oldukça sorun yaşayan Apple, şirket gelirlerinde yaşadığı düşüş nedeniyle kelimenin tam anlamıyla kusursuz olarak yaratmak istiyor. Uzun bir süredir üzerinde çalışılan iPhone 7'nin çıkış tarihi yle ilgili ilk bilgiler geldi.

Dünya devi Apple'nin yeni modeli neye benzeyeceği ne zaman çıkacağı merak konusu. Heberimizin detayında hakkındaki ön araştırma bilgilerine erişebilirsiniz. Apple'ın son dönemde giriştiği geniş ekranlı modeli fikri ile başarılı bir satış grafiği yakalamayı başardı. serisinin yeni üyesi ise ne zaman piyasaya çıkacağı şimdiden merak konusu oldu. Geniş ekranlı modelleriyle oldukça başarılı bir satış grafiğine ulaşan Apple'ın üzerinde çalıştığı , şirketin yakın takipçisi olan Yasser Farahi'ye yeni modelinin neye benzeyeceği sorulduğunda, başarılı tasarımcıdan muhtemel bir görünüm geldi.

Kaynak: Diyarbakır Söz