Görüş Bildir

BlackBerry Priv geldi ve güncellendi!

BlackBerry, bir zamanların en popüler telefonlarındandı. Ancak gelişen teknoloji ve Android’in hızla yayılmasıyla popülerliğini yitiren BlackBerry son çare olarak BlackBerry Priv adıyla Android tabanlı yeni bir modeli piyasaya sundu. Şirketin kendini kurtarmak için satışa sunduğu Android işletim sistemli telefonu Priv, ilk güncellemesini aldı.

BlackBerry Priv geldi ve güncellendi!

Blackberry'nin geçtiğimiz aylarda tanıttığı Android işletim sistemli telefonu olan BlackBerry Priv, ilk güncellemesini aldı. BlackBerry Priv için yayınlanan 475MB boyutunda ki güncelleme iyileştirmeler ve performans optimizasyonları sunuyor.

Güncellemenin detaylarına bakıldığında güvenlik ağırlıklı iyileştirmeler ile geliyor.

- Kamera tarafında uygulamanın açılış hızı artırıldı ve düşük ışık performansında iyileştirmeler yapıldı.

- Bazı uygulamalarda yaşanan çökme ve donma problemleri giderildi.

- Genel sistem performansını artıracak ince ayarlar yapıldı.

- Aralık ayında yayınlanan güvenlik yamalarını içeriyor.

Güncelleme doğrudan BlackBerry'den satın alınan cihazlar için kullanılabilir durumda. Operatörlerden alınan BlackBerry Priv cihazlar için ise 7 Aralık tarihi işaret ediliyor. Ayrıca BlackBerry tarafından yapılan açıklamada Kamera ve Klavye gibi uygulamaların 14 Aralık'ta Google Play Store üzerinden güncelleneceği belirtiliyor.

BLACKBERRY PRİV İÇİN ANDROİD 6.0 ÇIKIŞ TARİHİ!

BlackBerry her ne kadar iyileştirmeler içeren güncellemesini yayınlasa da kullanıcılarAndroid 6.0 Marshmallow güncellemesine odaklanıyorlar. Yetkililer BlackBerry Priv için Android 6.0 testlerinin devam ettiğini ve güncellemenin 2016’da kullanıcılara sunulacağını belirtti. Ancak 2016 yılının hangi çeyreğinde çıkacağı konusunda açıklama yapılmadı.

Kaynak: shiftdelete.net

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi