Büyük merakla beklenen Samsung Galaxy S7'nin görselleri sızdı! Galaxy S7 ne zaman satışa sunulacak, fiyatı nedir?

Tüm Samsung severlerin büyük merakla beklediği SamsunG Galaxy S7 ile ilgili elle tutulur görseller piyasaya çıktı. Uzun zamandır beklenen özelliklerin görüldüğü Samsun Galaxy S7 ile ilgili detaylar haberimizde.

Büyük merakla beklenen Samsung Galaxy S7'nin görselleri sızdı! Galaxy S7 ne zaman satışa sunulacak, fiyatı nedir?

Tüm Samsung severlerin büyük merakla beklediği SamsunG Galaxy S7 ile ilgili elle tutulur görseller piyasaya çıktı. Uzun zamandır beklenen özelliklerin görüldüğü Samsun Galaxy S7 ile ilgili detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde Mobil Dünya Kongresi öncesi Samsung bir sunum gerçekleştirmiş ve bu sunumun ardından yeni Galaxy'lere dair kafamızda neredeyse soru işareti kalmamıştı. Aslında telefonun özellikklerine baktığımız bizim de uzun zamandır beklediğimiz özellikler olduğu görülmekteydi. Yani uzun lafın kısası, Samsung Galaxy S7, özellik bağlamında ne bekliyorsak o ile geldi diyebiliriz.

ELLE TUTULUR GÖRSELER            

Telefonlara dair elimizde olmayan tek şey elle tutulur görsellerdi. Daha önceden prototip görselleri ve videoları sızdırılmıştı fakat telefonların son hallerini gösteren kesin bir görsel mevcut değildi. Neyse ki mobil sektörde sızıntıları ile meşhur olan Evan Blass'ın dün gece sunduğu basın görselleri ile bu merakımızı da gidermiş oldu.

DAHA ZARİF

Sizin de dikkatinizi çekmiştir; yeni Galaxy'ler bir önceki versiyonları ile tasarım bağlamında neredeyse aynı. Sadece en ve incelik bağlamında S6'ya göre biraz daha zarif durdukları söylenebilir.

SORU İŞARETLERİ?

Samsung Galaxy S7'nin altından girip üstünden çıktığımız haberimize buradan ulaşarak kafanızda telefona dair bütün soru işaretlerini giderebilirsiniz. Ayrıca şuraya da bir göz atın derim.

Samsung Galaxy S7 teknik nitelikleri, çıkma tarihi fiyatı

Samsung Galaxy S7 amaçlı harekete geçti. Yakın bir sürede resmiyet kazanması beklenen İşte Samsung'un yepyeni bombası S7 ile ilgili son bilgiler. Samsung'un yei amiral gemisi Galaxy S7 teknik nitelikleri içinde neler bulunuyor beraber inceleyelim. Teknoloji devi Samsung firmasının en yepyeni sıradaki amiral gemisi modeli olması beklenen Galaxy S7 ile ilgili Aralık başı bakımından çıkan son söylentilerinin ayrıntılarını beraber irdeleyelim istedik.

Daha önce Galaxy S7 ile ilgili olarak yaptığımız haberlerimizde, cihazın yepyeni ev Exynos çipsetle gelebileceği, bir takım modellerde Snapdragon 820'ye yer verilebileceği ve bu modeller amaçlı özel su soğutma sisteminin hazırlanabileceği benzeri mühim sayılabilecek bir takım detaylar paylaşılmıştı. Galaxy S7'nin resmi olmayan bir takım nitelikleri ise kısacası şöyle .

1 ", 1440 x 2650 çözünürlük sunan Super Amoled ekran Samsung Exynos 8890 ve Qualcomm Snapdragon 820 işlemcileri GB RAM K çekim becerileri geliştirilmiş, çift led flash ışıklı 25MP ana kamera MP ön kamera mAh pil 32 ve 64GB dahili depolama + microSD kart desteği. Samsung, son çıkardığı üst seviye modellerinde microSD girişine yer vermemiş, gerekçe olarak da cihazın dahili belleğinin hızıyla microSD okuma hızının yarışamayacağını göstermişti. Böylece performansta dengesizlikler olabilirdi. Belki bu defa microSD tarafında da özel bir çalışma olur. Samsung yeniliklerine devam ede dursun son akıllısı Galaxy 7 ile ilgili ayrıyeten, yepyeni amiral gemisi modelinde tasarımsal olarak radikal değişikliklerin olması beklenmiyor. Şimdi önümüzde CES 2016 var. Telefonun burada gösterilebileceğine işaret eden söylentiler geliyor. Bir süre önce yaptığımız haberimizde, Samsung'un CES 2016'ta gerçekleştireceği toplantıdan söz etmiştik. Tabii ki şubat ayı içinde MWC 2016 da var. Galaxy S7'nin MWC 2016'nın bir an önce önce tanıtılma ihtimali da çok yüksek. Nedeni Ise MWC 2015'te Galaxy S6 amaçlı öyle olmuştu.

Eskiyi getir, yeniyi götür stratejisini uygulamak amaçlı Galaxy S7 akıllısını bekleyen Samsung satışlarını arttırmanın hesabını planlamaya devam etmektedir. Daha evvelki Galaxy telefon sahiplerine iyi haber; görünüşe göre iPhone'lardaki yükseltme programının bir benzerini Samsung da uygulayacak. Samsung firması bir değişiklik olmazsa Galaxy S7 akıllısını Mart ayı benzeri raflarda piyasaya çıkartmaya hazırlanırken, yepyeni pazarlama ve satış stratejisi geliştirdi. Her ne gibi Apple aracılığı ile kullanılan benzer yöntemi tercih eden şirket Galaxy S7 modeli amaçlı bakın ne ile satış kampanyası düzenleyecek.? Her sene yepyeni akıllı telefonlar çıkıyor. Tüketiciler daha yepyeni akıllı telefonunun taksitini bitirmeden bu telefonun yepyeni bir modeli çıkıyor. Apple bu duruma geçtiğimiz sene tanıttığı iPhone Yükseltme Yazılımı'yla bir çözüm üretmeye çalışmıştı. Bunun Için göre bu programa katılan tüketiciler, Apple ile 2 senelik bir sözleşme imzalıyorlar ve her ay en az 32 dolar ödeyerek yepyeni bir iPhone sahibi olabiliyorlardı. 12 ay nihayetinde ise Apple, daha evvelki iPhone modelini alarak kullanıcısına yepyeni tanıtılan iPhone modelini veriyor. Kullanıcı ise olan taksitleri 32 dolar şeklinde ödemeye devam ediysilahlı güç.

Öte yandan bu yükseltme programının önce etapta Samsung'un evi Güney Kore'de başlayacağı öne sürülüyor. İlerleyen zamanlarda ise AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ ve Avrupa ülkelerinde de bu yükseltme yazılımı yapılacak. Hemen Hatırlatmakta da fayda var bu satış stratejisi Türkiye'de yapılır mı bilinmez ama sanki olsa çokça istek görebilecek havası var... Galaxy S7 ile ilgili son haberler, Haberde Son Durum farkıyla haberimizin detayı devam etmektedir.

Samsung'un en yenisi hangi nitelikleri barındıracak Galaxy S7 ? Galaxy S7'le ilgili bomba raporlar ve sızıntılar gelmeye devam etmektedir. Çinli Mydrivers sitesi S7'nin özellikleriyle ilgili taze bir rapor paylaştı. Bu bilgiler ismi açıklanmayan bir Samsung çalışanından geliyor. İddiaya göre S7'nin siyah, gümüş, altın ve beyaz renk seçenekleri var. Fakat bu renkler sadece ön panelde kullhatıralıyor. Telefonun görüntü ve kalitesini arttırmak amaçlı tüm modellerin arka kısmı siyah renkte. Ana kamera çıkıntılı değil ve 12 MP. Diyafram açıklığı da F/bir.7. Geniş sensörlü kamera düşük ışıklı ortamlarda ve gece çekimlerinde çok yüksek kaliteli fotoğraf çekme yeteneğine sahip. Kamera çok yüksek olasılıkla BRITECELL.

Galaxy S7'nin su ve toz geçirmez meydana geldiğini belirtirken, microSD kart desteğinin olacağını da açıkladı. Son olarak telefonun mart ayı içinde indirilmeye sürüleceğini ifade etti. Genel olarak rapor içeriğine bakarsak daha evvelki iddialarla gayet uyumlu bilgiler. Tabii ki bu detayları doğrulamanın herhangi bir yolu yok, fakat tüm cevapları yakın sürede düzenlenecek meydana gelen basın toplantısında öğreneceğiz.

Galaxy S7 Teknik Özellikler Kısaca: 

Gerçek Octa-Çekirdekli 3.X GHz işlemci 3D 4K çözünürlüklü ekran veya 5.2 inç ölçme 2K esnek ekran 6GB RAM 30 MP ultra düşük ışık hassasiyeti sensörü Ultra Hızlı Parmak İzi Sensörü dedektif Mini Projektör Süper hızlı şarj pil (süresi 5 Dakika Şarj)

Samsung Galaxy S7 satış fiyatları: 

Telefon farklı ülkelerde aşağıdaki fiyatlarla satışa sunulacak.

ABD : 999 $

İngiltere : 999 $

Kanada : 999 $

Hindistan : Rs 68.500

İtalya : 840 €

Danimarka : 6240 Danimarka Kronu

Avustralya : AU $ 1,245

Almanya : 840 €

Belçika : 840 €

Güney Afrika : 11.145 Güney Afrika Randı

Endonezya : 11.542.264 Endonezya Rupisi

Malezya : 3652 Malezya Ringiti

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler