Görüş Bildir

Cep Telefonu sipariş Etti, Kazı Kazan Çıktı

Sosyal medyada fenomen olan Samsung Galaxy Tab 3 Kutu Açılımı Yapamayan Çocuk, bilinmeyen yerlerden satın aldığı ürünleri kendilerine teslim edildiğinde kutunun içinden gereksiz malzemeler çıkar.Ve bunun üzerine bir kurban daha Düzce'nin Akçakoca ilçesinde telefonla cep telefonu siparişi veren tüketici oldu.Haber Detayı için tıklayın...

Cep Telefonu sipariş Etti, Kazı Kazan Çıktı

Birkaç gün sonra kargo görevlisine 79 lira ödeyerek ürünü teslim alan Altıay, paketini açtığında telefon yerine halk arasında "kazı kazan" olarak adlandırılan Milli Piyango idaresinin "Hemen Kazan" bileti ile markasız bir hap ve kremle karşılaştı. Durum karşısında şoke olan Altıay, sipariş verdiği telefon numaralarından ilgililere ulaşamayınca dolandırıldığını anladı.

Altıay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir televizyon kanalındaki reklamda kaliteli, ucuz ve sağlam olduğu öne sürülen telefonu sipariş ettiğini, gelen kutunun içinden çıkanları görünce çok şaşırdığını söyledi. Ödediği ücretin çok büyük miktarda olmamasına karşın mağdur edildiğini anlatan Altıay, "Telefon kutusunu açtığımda krem, ne olduğunu bilmediğim bir kutu hap ve 'kazı kazan' çıktı. Hemen siparişi verdiğim şirketi aradım ancak telefona çıkan olmadı. Firmanın telefon yerine gönderdiği 'kazı kazandan' ise 1 lira ikramiye çıktı" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir