Galaxy S7, yeni model yeni sızıntı

Akıllı telefon dünyasının tartışılmaz ileri gelenlerinden Samsung’un Galaxy serisinin son modeli olan S7’yle ilgili yeni dedikoduların ardı arkası kesilmiyor.

Galaxy S7, yeni model yeni sızıntı

Önümüzdeki yılın başlarında tanıtımının yapılması beklenen Samsung Galaxy S7’yle igili bugün yepyeni bir bilgi ortaya atıldı. Son bilgiye göre Galaxy S7 yüksek kalitede sese sahip olacak.

Koreli teknoloji deviyle ilgili yine Koreli bir kaynağın bildirdiğine göre Samsung, şimdiye kadar telefonlarda kullanılan en yüksek ses kalitesi için SABRE 9018AQ2M yongasını hazırlıyor. ESS teknoloji tarafından geliştirilen çip, 32 bit mobil ses DAC’e, 129 dB sinyal gürültü oranına sahip ve DSD gibi formatları destekliyor.

Bilindiği gibi Samsung’un Galaxy serisi şimdiye kadar tasarım ve kullanılabilirlikleriyle öne çıkmıştı. En büyük rakiplerinden HTC’nin amiral gemisi One serisi, piyasanın en iyi telefon hoparlörü olarak bilinen BoomSound hoparlörle geliyor.

Yine dedikodulara göre Samsung, Jay-Z'nin zor günler yaşayan akış hizmeti Tidal'ı satın almayı da düşünüyor. Tidal, Spotify gibi alternatiflere göre çok daha yüksek ses kalitesine odaklanıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz