Görüş Bildir

Google, taze yiyecek konusunda da iddialı!

Dünyanın en çok kullanılan arama motoru Google, ev hizmetlerine devam ediyor. Şimdi de Google Express servis adı altında, belirli bölgelerde evlere taze meyve-sebze hizmeti sunacak.

Google, taze yiyecek konusunda da iddialı!

Google, arama motoru hizmetinin yanı sıra teknolojiden öte ev ile ilgili hizmetlerini de duyurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Google, ev temizlik hizmeti hakkında bilgilendirmede bulunmuştu. Şimdi de Google, yeni Google Express servisi ile evlere taze yiyecek götürme hizmetine başlıyor.

AMAZON’A RAKİP ÇIKTI

Aslında Google, evlere taze yiyecek hizmeti konusunda yeni değil. Zira Amazon da uzun zamandır Amazon Fresh servisi ile benzer hizmeti kullanıcılarına sağlıyor. Öyle görünüyor ki Google, bu alanda Amazon’un başarı elde ettiğini düşünmüş ki, pastadan pay almak adına benzer bir atılımı Google Express ile gerçekleştirmeyi doğru bulmuş.

Önümüzdeki dönemlerde Google Express hizmetinin ne derece talep göreceği ve bu talepler neticesinde hizmetin hangi alanlara yayılacağı ise daha net olarak gün yüzüne çıkacaktır.

GOOGLE YENİ HİZMETİYLE İDDİALI

Google ismi ile duyurulan Google Express, şu an pilot bölgelerle sınırlı olmak kaydı ile, kullanıcıların taze yiyecek ihtiyaçlarına cevap verecek.Bloomberg tarafından yapılan açıklamalara göre Google, Google Expressservisi için Whole Foods ve Costco isimli yiyecek firmaları ile işbirliğine gitmiş

Yine yapılan açıklamalara göre Google, ilk etapta Google Express servisi için San Francisco ile sınırlı kalacak. Öte yandan yeterli başarıyı ve talebi elde edebilirse Google Express, diğer Amerika bölgelerine de hızla yayılacağı yorumlarını alıyor.

Google’ın, Google Express kapsamında sağlayacağı ürünler ise konserve, taze meyve ve sebze olarak beliriyor. İlerleyen dönemlerde bu ürünlerin artacağı da, yine konuşulanlar

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi